Минах на EON телевизия на Виваком. като взех един приемник, с идеята че на ТВ(LG 668V) в другата стая ще ползвам EON приложението. Обаче не е толкова готино без приемник. Първото, че ТВ е стар явно вече и не е с много силни характеристики и при пускане на приложението при 2 от 5 пускани ми излиза Free up Some memory to start the app, телевизора забива, рестартира се и чакам 1-2 минути за да мога да го пусна. Всички приложения са изтрити и е освободено цялото възможно пространство за да може да не се товари ТВ ама ясно му идва в повече ЕОН приложението. Второто което ме дразни, е че при пускане на ТВ трябва да пускам приложението отделно. Предпочитам да имам един приемник който да работи нон-стоп и при пускане на ТВ да си тръгва веднага картината от приемника. Кой е най-евтиния ТВ бокс който може да ми свърши работа ? Гледам в OLX се продават някакви под 50лв са. Освен за ЕОН приложението за друго няма да се ползва, но по-добре да го имам отколкото да им давам по 3лв на виваком всеки месец.
Другото което искам да питам е има ли как да се направи EON приемника от Виваком който е да не се изключва сам ? На предишния IPTV го имаше и работеше постоянно, но този няма опция да се спре самоизключването, или трябва да има някакво Hidden Menu което незнам как да намера.