Здравейте! Бихте ли ми помогнали да си избера нов телевизор.. Бюджета ми е някъде около 2к - 2500. Ще го ползвам главно за филми и гейминг. Бладодаря Ви предварително!
Здравейте! Бихте ли ми помогнали да си избера нов телевизор.. Бюджета ми е някъде около 2к - 2500. Ще го ползвам главно за филми и гейминг. Бладодаря Ви предварително!
Sony KD-65XH9096. Взех си го преди няколко месеца и по-доволен от ТВ не съм бил. Перфектен, няма какво повече да искам
whocares
Ако не ти е спешен, изчакай 3 месеца. Тогава ще има изгодни оферти за новите модели.
малко ми е спешен случая. Навремето пак бях попитал вас тука във форума за philips pus*** и Sony(не помня коя серия беше). Не ви послушах да взема сонито, избрах филипса заради амби и 3д екстрите и от тогава насам си бия хем главата в стените хем телевизората..напоследък взе много да работи тромаво,да забива и куп други проблеми. Сега горе долу се спрях на 2 модела Samsung QE-65Q80T и Sony XH9096
Аз бих зел 65 лед пред 55 олед. И точно Сонито от по-горе го взех за филми и гейминг.
Не прави грешката да огледаш и 9505,че 9096 ще ти се стори като Финлукс![]()
То оставаше и обратното да е! Ако Samsung те впечатли повече от Sony трябва да ти има нещо...![]()
На тези сигурно им има нещо.Дано да е в лека форма,щото и хапчетата предписани от форума не си пият.
Не само SAMSUNG,ами и колко други самодейци ги впечатляват повече.
https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-size/65-inch
Със сигурност им има нещо, Samsung един колега тук беше казал, че пералните им ставали, ама аз не знам дали има нещо дето да им става за ползване.
Не знам.Аз не ги деля на фирми,а на модели.И всеки който казва SAMSUNG е най...или не го бива за нищо си чеше езика,само.
И дори днес да нямат ,утре може и да имат.
Някои казват,че и gsm-те им са хубави,часовниците,хладилниците,пък и тв-те не са за изхвърляне....ама както казваш,може и тези да има има нещо,кой знае.
Поне като ги прегледат докторите във форума,може и да ги оправят.