Колеги някой има ли впечатление от тази марка. Прочетох само че са румънски и ползват матрица на самсунг. 900 лв за 50 инча кюлед не е лоша цена.
Колеги някой има ли впечатление от тази марка. Прочетох само че са румънски и ползват матрица на самсунг. 900 лв за 50 инча кюлед не е лоша цена.
Лоша е. Преди няколко седмици беше 799. Чакам да падне на 650 да отнеса един, че съм фул с телевизори, но ако го пуснат на 650 веднага разкарвам този от спалнята.
Еее за 600 лева 50 инча кюлед.
Че какво му е? Разопакован беше 550, но предпочитам аз да му махна фолиото от дисплея. Ако го пуснат на 699 може и да се замисля.
Той колегата обича да му ги подаряват направо!![]()
Реално кой не обича, но ако тръгнем по пътя на логиката, щом разопакован с 2г гаранция може да струва 550, защо новия да не струва 699?
Той говори за 43 инчовия сигурно защото на 50 инчовия цената е 899 и не съм видял да е падала. А и аз питам като модел и качество как ще е. Сони и самсунг е по добре но за тия пари няма. А и четох че матрицата е самсунг и предполагам че и вътре е самсунг.
Говоря за 50 инчовият. Както писах по-горе преди няколко седмици цената на новия беше 799лв а на върнатите с ваучер от 25% беше 550. Бях на косъм да закърфича един, понеже имам 65инчов същия модел и знам как предава, но имам една камара телевизори и това ме възпря.
Този пост е редактиран от sony 1; 21-06-21 в 16:44.
Не бих бил толкова сигурен. Всеки знае колко струват реално да се произведат флагманските телефони на Самсунг и компания и за колко реално се купуват. Да не забравяме, че марката вдига цената.
П.С. с радост бих се радвал другите неща да не са като Самсунг,с оглед самсуняка ми, който за няма и година и малко даде дефект.
Всеки е свободен да вярва че му продават Самсунг с емблема на нещо си.
Изобщо не ми дреме, аз съм си купил Allview
Ако исках самсуняк, щях да си взема такъв.
Всеки сам решава какво да си купи важното е да не бърка нещата.
п.п.
Относно издръжливоста.Всичко дава дефекти и всичко е до късмет.
Бърка нещата? Нещо май ти си се объркал?
Разбира се, техника е и се разваля, но моят опит със самсуняците е показателен и както казах по-горе бих се радвал само матрицата да е самсунгска.
Този пост е редактиран от splendor; 21-06-21 в 17:05.
[QUOTE=splendor;1006231]Изобщо не ми дреме, аз съм си купил Allview
Ако исках самсуняк, щях да си взема такъв. А като картина как е че ще се гледа с приемник на булсат.