SkyShowtime представя нов абонаментен план Premium
https://corporate.skyshowtime.com/24...scription-plan
SkyShowtime Premium
Абонаментът за SkyShowtime Premium ще струва 12 евро/месец. Стандартният план ще бъде 9 евро/месец, докато стандартният с реклами е 6 евро/месец.
Абонатите на Premium план ще могат да предават съдържание на до пет устройства едновременно и да изтеглят 100 заглавия за офлайн гледане в движение, с максимум 30 филма.
За първи път SkyShowtime ще предложи и достъп до избрани филми и сериали в 4K UHD. Няма информация за HDR и/или Dolby Atmos.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-10-24 в 19:37.
Първо беше 1.99 Евро на месец за доживотен абонамент.. после го направиха 3.99 Евро.. сега искат 5.99 ? Е ... .сори ама аз съм до тук ! Спирам абонамента.. не си заслужава парите. Изгледал съм един епизод на д-р Хаус и Тулса Кинг , за тези пари които съм дал.. ми излязоха златни.
- - - - - - - - - -
Готово, аз вече си анулирах абонамента.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 08-10-24 в 22:09.
Аз не разбирам какво повече дава абонаментът за подобни стримингови платформи?
Спрямо качествен IPTV, например.
Със ШоуТайм..просто беше евтино, нищо повече.
Съдържанието не е нищо особено, но беше евтино и за 4 лв на месец, не натоварваш бюджета ти излишно, и под ръка имаш стрийминг платформа, която ти дава все пак нещо да гледаш, било и по стари филми. Сега вече няма никаква причина да се абонира човек, след като цената вече е близка или по висока от тази на Нетфликс.
Аз оставам с ПЛЕКС, на който имам над 300 филма и дузина сериали + хиляди песни и плащам 0 лв на месец.
На българската страница промените не са отразени https://www.skyshowtime.com/bg/plans
Много изнагляха всичките платформи. Читавия план на Netflix мисля, че е 9-10 евра. Вече може и повече да е, много отдавна го спряхме и не съм се интересувал скоро. Човек ако иска да се абонира за всичките тия простотии, само там си заминават едни 100 кинта месечно. Че даже и повече. Джак Спароу докато още го има, че с еврогейските ценности дето ни налагат, и там ще ни резнат кранчето в даден момент.
Това да се опитват да предотвратят да не "крадем" е гейско ли? Искаме по принцип ред, законност, правила, но да не важат за нас лично. Да си пиратстваме, да усвояваме, да нарушаваме правилата, когато е от лична изгода. Да плащат балъците - било богати, било западняци. Как беше - корупция е когато не участваш в схемата. Аз не съм заможен. И аз съм свалял торенти. И аз не съм очарован от вдигането на цените по платформите, но не наричам опитите за спиране на краденето "еврогейско". Правя го с пълното съзнание, че не е редно. Кражбата си е кражба, въпреки всички философски излияния по темата за пиратстването и "бедните" страни и "алчните корпорации". То същото като с Бай МангаУ, който се възмущава, когато "българо-геЮвити" го гонят, че краде - "аз съм бедИн бе, не крада, само си берЪ джилЯзу".
И не, не съм моралист. Ако станат много скъпи стрийминг услугите, пак ще си свалям торенти ако ги има и може. Но просто не мрънкам срещу "еврогеювити", че се опитват да ми отрежат средствата за кражба.
Този пост е редактиран от VanDan; 09-10-24 в 12:14.
Ако се опитваха наистина да предотвратят кражбите, нямаше да сме най-корумпираната държава в ЕС. А какво ще кажем за заплатите? Или там нищо, да го духат бедните! Иначе съм съгласен, не виждам мой пост, в който съм написал "дайте да крадем". Напротив. Със сигурност мога да кажа, че съм един от първите изобщо в тая територия, който се абонира за Netflix. Плащах няколко години и ми писна. И да, корпорациите са мега алчни и откровено нагли и безскрупулни. Примерите за това ги виждаме всеки ден. Няма нужда от кавички и иронийка. Спомням си като вкараха платените диеми как разни незнайни анонимници се напъваха в интернет пространството какви ганьовци били тия дето не искали да плащат. И как било на запад. Е, десетина години по-късно какво стана? Качеството на картината е под сяква критика (4К ама друг път), а цената всяка година е нагоре. За протокола - плащам си като поп за всичките спортни канали + HBO и Cinemax. Да не излезе, че и аз съм ганьо, който само краде и не иска да плаща
Аз не упреквам никой какво сваля и гледа. Аз самият бях от Бай Мангау отбора в торентите от години. От известно време, обаче съм сравнително доволен от платформите и началните им цени и торент не съм свалял над година. Просто попитах какво общо има това с "еврогеЮвити". И ако се мъчат собствениците на правата да спрат торентите това ХХХ-гейско ли се води. И ако има корупция общо, а в частност торенти, това ще повиши ли заплатите.
Просто, на който не му е изгодно и не му харесва да си спира абонамента или въобще да не се абонира. Ако цените растат с този темп, аз също от време на време ще спирам поне 1 (ако стане още по-скъпо 2) от 3-те абонамента за стрийминг платформи, които имам. Плащам си и Диема Спорт към кабеларката, защото гледам и между другото лично съм доволен от качеството, но и аз усещам повишаването на цените. Но няма да тръгна да пиша със злоба, че някакви гейски ценности щели да ми прекратят торентите. Това няма нищо общо. Торентите не са "нормална" и правилна практика. И не можем да упрекваме, че някой иска да ги ограничи или спре. Дадох ти примера с Бай МангаЛ. Краде като може. Но и тези, от които краде се мъчат да го хванат или да спрат краденето. И той се сърди и вика, че е беден и нищо лошо не е направил, а "алчните българи" само искат да го бият.
Този пост е редактиран от VanDan; 09-10-24 в 14:44.
Аз пък да ти кажа, последните години бай мангал е станал доста по-примерен от нас Това го отдавам на гурбетчийството, където хем са се позамогнали, хем са видяли как се държат нормалните хора. Наще хора са станали доста по-долни. Това племе се замогна, но вместо да се облагороди, то се озлоби още повече. А и големите кражби в държавата ми се струва, че не ги прави бай мангал. Ма не знам, аз не ги разбирам нещата Сам си го написал - не ти се занимава с торенти, понеже можеш да си го позвлоиш и е по-лесно. Ситуацията при мен е същата. Следователно, едва ли сме два изолирани случая. Ако тука не беше такава насрана кочина, а нормално място с нормални заплати като за бели хора, тези дето свалят щяха наистина да са единици.
SkyShowtime добавя 4K, HDR10 и съпоставяне на честотата на кадрите
https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1730196523
тук съм виждал доста потребители с тв за една торба пари и се интересуват само от торенти и безплатен стрийм, купуваш тв за 5 000 лв и слагаш саундбар за 500 лв. Оправдавам торентите донякъде заради 4к , ако имахме 4 к излъчване, торентите биха били наистина ненужни. Колегата по-горе гледал новини на 4 к , интересно на кой канал ....
Тука няколко пъти съм давал примера с клиент на Киров, който си беше взел аудио за 100 К и LG C1. Е попиляха го човека в коментарите. Ама виж, тв за 5К и бар за 500 лв вече и на мене не ми се връзва Новини на 4К има, но не у нас (човека вероятно гледа на някоя пиратка с 500+ канала). Относно торентите, аз съм абсолютно за. Нашите оператори изнагляха брутално и както е тръгнало, скоро няма да има план за под 100 лв. Kато сложиш и стрийминг платформите, които вече не са малко, спокойно може да отидеш на 200+ месечно само за тв съдържание. Найс, а
Този пост е редактиран от CubanLinx; 31-10-24 в 09:02.