Някой абонирал ли се е вече за въпросната услуга, за да изкаже впечатления? Какво качество предлагат? Има ли превод на всички заглавия?
Някой абонирал ли се е вече за въпросната услуга, за да изкаже впечатления? Какво качество предлагат? Има ли превод на всички заглавия?
Евтино е услугата. Това й е основния плюс.
Няма 4к, няма хубав звук, доста ограничена откъм нови заглавия.
Но пък има доста от по-старите заглавия, всичко което съм пускал е или със субтитри на български или с дублаж.
Приложението е опростено, но работи бързо и нищо общо с лагавото на HBO.
Общо взето като качество ще да е каквото беше HBO GO, което за 4 лв не е чак толкова лошо, вече на стандартната цена от 8 лв не си струва май. Сигурно ще пусна един "доживотен" абонамент, а пък по-нататък може и да подобрят качеството.
За 4 лева на месец, си е топ. В разни чуждоезични форуми пише, че се очаква да пуснат 4к съдържание скоро ...да видим.
Пуснах абонамент, набързо проверих и качеството, което си е доста добро като за "само HD".
Четох, че при модели след 2019 година има.
Моя е точно поколението преди това и няма.
Инсталирал съм го на външния медия плеър.
Аз търсих на един от 2021ва и няма ап showtime.
Странно, това е нова платформа за БГ.
Ама иначе май не е нова, как може да няма тизен
Къде го пише това?
Само за сравнение с други платформи
https://forum.blu-ray.com/showthread...3#post17054133
Това не е най-актуално по отношение HBOMax. Те вече имат съдържание в 4К Dolby Vision и Atmos
Излиза, че поддържа 5.1, но така и не съм гледал филм и да се заслушам...
Как да слушате SkyShowtime в Dolby Digital 5.1
Няма апп, дори и чрез браузъра на ТВ-то не може да ползваш ShowTime. Моето Тв е от 2021-ва
Гледам клипове в youtube където имат приложение на Самсунг телевизори, може би е блокирано за нашия регион ли.. не знам. Трябва да намерим начин за качване на външни приложения или браузъри.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 06-01-23 в 18:44.
От седмица някъде гледам Sky Show Time.
Качеството е прилично,като нa HBO Max e приблизително.
Имат интересни сериали,сега доглеждам "Blocco 181",нещо като "Gommorah" e.
Звука ми е през оптика към ресивера,изписва ми Multi chanel stereo.Иначе съм с 7.1 озвучителни тела.
Абе,става,като за 4лв. на месец,си е екстра.