Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 46
Like Tree21Одобрявам

Помощ за избор на телевизор 32"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Помощ за избор на телевизор 32"

Тях, след фалита, можеш да ги сравниш с качеството на сегашните перални AEG, примерно.
    За началното ниво модели пиша... Скъпи, но за сметка на това не предлагат нищо повече от останалите марки в този "клас".
    Щях да напиша Miele, но веднага ще ме заклеймят феновете им.

До питащия - взимай някое 32" LG и не се кахъри! Ако смяташ, че могат да се оправят с Android - има модели на TCL.
    Колегата coverstar е постнал моделите по-горе.
    Относно диагонала - всеки сам си преценя.
    Ако има възможност, нека човекът да погледа известно време (поне час на различни програми) на тв с по-голям диагонал. От необходимото разстояние.
    Предполагам, че имаш такъв или познати, комшии? Без значение на марката, само да е на стандартни настройки.
    После сам да си прецени дали му е комфортно, особено при бързи и динамични смени на кадрите.
    Все пак той ще го гледа, а не ние от форума, нали?
    Моето мнение е, че 43" UHD за Viva и A1 ще му пасне идеално от 2м.
    Успех!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ockac23 Виж публикацията
    @chupakabra
    32-ките на LG са читави за типа си, а и по отношения цена/качество. Не се подлъгвай по самсунг и сони за тоя размер 32". Както казах в предишния пост, поддържат EON и А1 xploreTV, което те интересуваше. Старай се да вземеш някоя по-нова.
    Тук можеш да се ориентираш по модела за годината на производство.

https://www.lg.com/ca_en/support/pro...0150585049620/

Успех!
    Добри 32-ки имаше до 2012 година.
    От там нататък акцентът се измести към по големите диагонали. Пример при TCL, в една серия 50" вариант е с различен хардуер и спецификации, спрямо моделите от по-големите диагонали на същата серия.
    Линка от канадският сайт на LG, който си дал, е взел информацията от сайта TAB-TV.COM на един руснак, който копира години наред информация публикувана от мен тук
    https://en.tab-tv.com/marking-decodi...els-of-lg-tvs/
    Държа да уточня, че в разчитането на някои букви от заводският суфикс ми помогнаха двама руснаци. Единият е член на IXBT форума, а другият работеше в LG Ру**я(от близо година го преместиха в Корея).

4. Novice
    Тук е от
    Feb 2025

Здравейте, ще пиша в тази тема за да не се повтарят едни и същи въпроси. Ако можете да ми помогнете с избора на 32 инчов ТВ който да е full hd ще съм много благодарен. Бюджета е до към 450 лева. Ще е като втори телевизор за спалня. Не съм купувал от години телевизор и не съм в крак с нещата, но така или иначе не разбирам много от тази материя.

5. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от psv100 Виж публикацията
    Здравейте, ще пиша в тази тема за да не се повтарят едни и същи въпроси. Ако можете да ми помогнете с избора на 32 инчов ТВ който да е full hd ще съм много благодарен. Бюджета е до към 450 лева. Ще е като втори телевизор за спалня. Не съм купувал от години телевизор и не съм в крак с нещата, но така или иначе не разбирам много от тази материя.
    За спалня е препоръчително 43 инча диагонал или по голям при налично място. Но, ще надхвърли определения бюджет.
    32 inch e по скоро за кухня.
    CubanLinx одобрява това.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2008

умножавай по 4 или 5 диагонала на телевизора в инчове за да видиш от какво разстояние в метри може да гледаш нормално на този телевизор .
    измери колко разстояние имаш от гледната си точка на спалнята до мястото на телевизора и ще разбереш колко инчов телевизор ти трябва

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Бюджета на човека е 450лв, така че не виждам какво "голямо" ще вземе за тия пари - в най-добрият случай 43/50" но нейм "китаец/турчин" с нулева софт. поддръжка и вероятно най-евтиния VA панел с отчайващи ъгли...

Споменатото по-горе ЛГ (32LQ6300) е май най-приличното предложение в тоя размер/клас и скоро беше дори под 390-400лв
    Swon одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2008

според мен не е въпроса да се купи нещо (дори и най-доброто за парите си) а да се купи правилното нещо
    този 32" ако не си го сложиш на краката ще трябва да си сложиш големи лупи на очите за да виждаш нормална картина и да си четеш субтитрите
    нека човека да събере още малко кинти и да се радва на добра покупка - ТВ не се купува всеки ден и е добре да се осмисли добре вложението
    Swon и CubanLinx харесват това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

АКо ще гледа под ъгъл. Крайният горе вляво e JVC LT-32VAH3300.
    Много не се виждат моделите на снимките, сори, снимам с китайски флагман - боклук.

Също така и LG 32LQ631C трябва да е
    в средата на горния ред.

Този пост е редактиран от brotzki; 07-02-25 в 23:20.
    Swon одобрява това.

11. Novice
    Тук е от
    Feb 2025

Благодаря много за коментарите и предложенията. Аз също съм се насочил към това LG. Както каза колега по-горе, не се купува всеки ден и поразгледах и други марки. Какво мислите за следните 2 модела:
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...ab=featuresTab
    https://techmart.bg/televizor-samsung-ue32t5372cdxxh

Някъде четох, че евтините Philips не са особено качествени и не си струват, но предполагам за по-нисък клас телевизори важи за почти всички марки. Също така ми прави впечатление, че повечето модели са 2022-2023 година, но ако е читав модел не ми дреме особено.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Най-малкото - скъпи са за 32",
    Swon одобрява това.

13. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Все, пак ще повторя: диагонал от 32 инч на ТВ за спалня е много малък.
    За 450лв има 43 инч. FullHD TCL:
    https://www.emag.bg/televizor-tcl-le.../pd/DP7R19YBM/
    Недостатък е че wifi e само 2.4ghz i има само 1GB RAM.

За малко повече:

https://www.emag.bg/televizor-lg-led-43-108-sm-smart-4k-ultra-hd-klas-g-43ur75003lk/pd/DVCF0LYBM/?

И ултра бюджетния китаец 40 инча Full HD (когато бюджета е къс) на Star Light:

https://www.emag.bg/televizor-led-sm...pd/DM6GTHBBM/?

Все пак, ако не е възможно поставянето на по голям ТВ (поради липса на място), LG e правилния избор при 32-ките.
    Този пост е редактиран от tek; 08-02-25 в 15:26.
    Swon и CubanLinx харесват това.

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Feb 2025

tek, благодаря за предложенията и коментарите, определено ги взех под внимание и 43 инчовото LG определено ми допадна. Просто за пространството на стаята 40 ми се виждат в повечко.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

не е повече - даже 50 е малко - лично наблюдение!!!
    alfa156 и CubanLinx харесват това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Още един глас за 55 инчовия. Разликата в цената с 50 инчовия е 10 лв, а като сложите и ваучера за намаление, пада с близо 100 кинта. Ако можете да напънете бюджета за 55" хич не го мислете, няма да съжалявате.

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Бюджета на човека е 450лв, така че не виждам какво "голямо" ще вземе за тия пари - в най-добрият случай 43/50" но нейм "китаец/турчин" с нулева софт. поддръжка и вероятно най-евтиния VA панел с отчайващи ъгли...

Споменатото по-горе ЛГ (32LQ6300) е май най-приличното предложение в тоя размер/клас и скоро беше дори под 390-400лв

то щот 32" ще вземе супер дупер телевизор. 99% ще е още по голяма пръчка. Аз никога не бих си взел нещо под 50", мониторите за компеца ми са 32 и 42".
    Гледам има един 40" диамант при румънците за 250лв, кво му плащаш един надник там нещо да бърбори(новини, турски сериали) че и картина вади.
    А най-добре стара ПЛАЗМА - поне много добра картина ще има.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 14-04-12, 21:22
  2. Помощ за избор на телевизор 22" - 26""
    От mushr във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 29-03-12, 14:55
  3. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  4. Помощ за избор на LCD телевизор 37"
    От needder във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-10, 23:15
  5. Отговори: 8
    Последно: 29-01-08, 13:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе