Плазма ше трябва да търси по продавалниците. И кой знае на какво ше случи. После няма никва гаранция колко още ше работи тая плазма. А на човека надника ако му беше 250 лв, нямаше да търси телевизор за 450 :)
Преглед за печат
Плазма ше трябва да търси по продавалниците. И кой знае на какво ше случи. После няма никва гаранция колко още ше работи тая плазма. А на човека надника ако му беше 250 лв, нямаше да търси телевизор за 450 :)
Трябва да купя 24 инчов тв. за малка кухня. Знам че всички са пръчки та от тях коя марка да избера, Телефункен или Смарттеч спрял съм се на тях защото трябва да са със стойка тип пачи крак. Може да ми предложите и друга марка. Тези двата единият е турска тояга а другият май е китаец. Телевизора ще стой върху хладилник които не е много висок 1м. 57см. Мисълта ми е кой от тези 24 ки би имал малко по добър ъгъл на гледане като ще се гледа малко от долу като човек седи на стол срещу хладилника, но едва ли ще има нещо добро в този размер.Смарт функции не ме интересуват. Благодаря за отговорите.
точно в кухнята имам едно LG 24" IPS - не е смарт , но вече 10на години чудесно се справя
за разните пръчки - скоро взимах една 32" ариели от метро за една гостна стая - голяма отврат като му гледам картината , чак ме хвана яд ,че не дадох 100лв отгоре и да си взема пак LG
та при положение , че ще го гледаш всеки ден - вземи си нещо поне що годе ок като марка с IPS екран- ако те притеснява ъгъла на гледане
Преди много години по мой съвет един приятел си взе точно такова LG. Беше много доволен и изкара дълги години с него. Не знам какво им е качеството в момента.
Въпросите които задавам са за телевизор в кухнята на баща ми, аз в моята кухня също гледам десет годишно LG TV/PC монитор но е 29 инча и съм наистина много доволен. Благодаря за съветите. Ем го имам в къщи ем питам, тъпа работа, просто бях забравил да погледна в раздела за LG не предполагах че още правят 24 ки.
За възрастен човек по-добре 32", ако мястото позволява.
Отделно вертикалните ъгли на матриците в малките диагонали не са много големи.
Нямам идея какъв тип ползват в момента.
Ширината на един 32" е около 70 см. Ако го слагаш и по диагонал на хладилника със сигурност няма да е проблем. Аз преди доста време взех на тъста един неумен 32 на Филипс и си е екстра
Аз в кухнята гледам един непретенциозен Телевизор SAMSUNG UE-43DU8072 4K Ultra HD LED SMART TV, TIZEN, 43.0 "
и мисля, че 43 " хич не е много за кухня. Вижда се от печката и от мивката и от масата.
Височината до тавана ли е проблем?
Или ще пречи, ако стърчи извън габаритите на хладилника? Стандартната ширина на последния е 60см, което значи по 5см от всяка страна.
А ако е по диагонал даже ще е навътре.
ТВ с централна стойка в общият случай ще е ОК. Още повече, че до момента CRT-то е тежало в пъти повече.
Благодаря за съветите, свърши се преди четири часа ги купих една 24ка на LG TV/PC monitor за кухнята и една 32ка на TCL S51K за хола. В кухнята не става по голям защото седи върху сравнително малък хладилник а до него има закачени шкафове на стената които трябва да се отварят а в хола има соц. секция която трябва да хвърля за да стане по голям от 32ка но възрастните ми родители след CRT са много доволни. Благодаря на колегите за съветите за 24ка на LG оказа се че има много добър ъгъл на гледане и звукът и е прекрасен.
WVA не е IPS - някакъв друг панел дето уж е IPS-liкe :lol: - каквото и да означава това