Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 59 от общо 59
Like Tree25Одобрявам

Помощ за избор на телевизор 32"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Помощ за избор на телевизор 32"

Плазма ше трябва да търси по продавалниците. И кой знае на какво ше случи. После няма никва гаранция колко още ше работи тая плазма. А на човека надника ако му беше 250 лв, нямаше да търси телевизор за 450
    svetlio1 и tek харесват това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Трябва да купя 24 инчов тв. за малка кухня. Знам че всички са пръчки та от тях коя марка да избера, Телефункен или Смарттеч спрял съм се на тях защото трябва да са със стойка тип пачи крак. Може да ми предложите и друга марка. Тези двата единият е турска тояга а другият май е китаец. Телевизора ще стой върху хладилник които не е много висок 1м. 57см. Мисълта ми е кой от тези 24 ки би имал малко по добър ъгъл на гледане като ще се гледа малко от долу като човек седи на стол срещу хладилника, но едва ли ще има нещо добро в този размер.Смарт функции не ме интересуват. Благодаря за отговорите.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2023

точно в кухнята имам едно LG 24" IPS - не е смарт , но вече 10на години чудесно се справя

за разните пръчки - скоро взимах една 32" ариели от метро за една гостна стая - голяма отврат като му гледам картината , чак ме хвана яд ,че не дадох 100лв отгоре и да си взема пак LG

та при положение , че ще го гледаш всеки ден - вземи си нещо поне що годе ок като марка с IPS екран- ако те притеснява ъгъла на гледане

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Poco Виж публикацията
    точно в кухнята имам едно LG 24" IPS - не е смарт , но вече 10на години чудесно се справя

за разните пръчки - скоро взимах една 32" ариели от метро за една гостна стая - голяма отврат като му гледам картината , чак ме хвана яд ,че не дадох 100лв отгоре и да си взема пак LG

та при положение , че ще го гледаш всеки ден - вземи си нещо поне що годе ок като марка с IPS екран- ако те притеснява ъгъла на гледане
    Благодаря за съвета, в 24 размер има само LG TV/PC монитор пише, че има широк ъгъл на гледане не знам дали е IPS, ще взема да купя него поне е нещо фирмено.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Преди много години по мой съвет един приятел си взе точно такова LG. Беше много доволен и изкара дълги години с него. Не знам какво им е качеството в момента.

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Преди много години по мой съвет един приятел си взе точно такова LG. Беше много доволен и изкара дълги години с него. Не знам какво им е качеството в момента.
    Въпросите които задавам са за телевизор в кухнята на баща ми, аз в моята кухня също гледам десет годишно LG TV/PC монитор но е 29 инча и съм наистина много доволен. Благодаря за съветите. Ем го имам в къщи ем питам, тъпа работа, просто бях забравил да погледна в раздела за LG не предполагах че още правят 24 ки.
    Този пост е редактиран от bobi700402; 22-10-25 в 01:55.

8.  

9. Junior Member Аватара на Asen Ikonomov
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Kюстендил

Цитат Първоначално публикувано от bobi700402 Виж публикацията
    Трябва да купя 24 инчов тв. за малка кухня. Знам че всички са пръчки та от тях коя марка да избера, Телефункен или Смарттеч спрял съм се на тях защото трябва да са със стойка тип пачи крак. Може да ми предложите и друга марка. Тези двата единият е турска тояга а другият май е китаец. Телевизора ще стой върху хладилник които не е много висок 1м. 57см. Мисълта ми е кой от тези 24 ки би имал малко по добър ъгъл на гледане като ще се гледа малко от долу като човек седи на стол срещу хладилника, но едва ли ще има нещо добро в този размер.Смарт функции не ме интересуват. Благодаря за отговорите.
    Oт двата бих избрал Телефункена/вестела. Една идея над смарттек(производител expressluck), a и често имат проблеми с подсветката и/или нейното захранване.

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

За възрастен човек по-добре 32", ако мястото позволява.
    Отделно вертикалните ъгли на матриците в малките диагонали не са много големи.
    Нямам идея какъв тип ползват в момента.

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    За възрастен човек по-добре 32", ако мястото позволява.
    Отделно вертикалните ъгли на матриците в малките диагонали не са много големи.
    Нямам идея какъв тип ползват в момента.
    Мястото в никакъв случай не позволява ще седи върху хладилник, до сега ползваха CRT.
    Този пост е редактиран от bobi700402; 22-10-25 в 19:16.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Ширината на един 32" е около 70 см. Ако го слагаш и по диагонал на хладилника със сигурност няма да е проблем. Аз преди доста време взех на тъста един неумен 32 на Филипс и си е екстра

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2022

Аз в кухнята гледам един непретенциозен Телевизор SAMSUNG UE-43DU8072 4K Ultra HD LED SMART TV, TIZEN, 43.0 "

и мисля, че 43 " хич не е много за кухня. Вижда се от печката и от мивката и от масата.
    Asen Ikonomov одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от bobi700402 Виж публикацията
    Мястото е никакъв случай не позволява ще седи върху хладилник, до сега ползваха CRT.
    Височината до тавана ли е проблем?
    Или ще пречи, ако стърчи извън габаритите на хладилника? Стандартната ширина на последния е 60см, което значи по 5см от всяка страна.
    А ако е по диагонал даже ще е навътре.
    ТВ с централна стойка в общият случай ще е ОК. Още повече, че до момента CRT-то е тежало в пъти повече.
    Asen Ikonomov одобрява това.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Благодаря за съветите, свърши се преди четири часа ги купих една 24ка на LG TV/PC monitor за кухнята и една 32ка на TCL S51K за хола. В кухнята не става по голям защото седи върху сравнително малък хладилник а до него има закачени шкафове на стената които трябва да се отварят а в хола има соц. секция която трябва да хвърля за да стане по голям от 32ка но възрастните ми родители след CRT са много доволни. Благодаря на колегите за съветите за 24ка на LG оказа се че има много добър ъгъл на гледане и звукът и е прекрасен.
    Този пост е редактиран от bobi700402; 22-10-25 в 19:59.
    Gena_bs и CubanLinx харесват това.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2023

WVA не е IPS - някакъв друг панел дето уж е IPS-liкe - каквото и да означава това

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 14-04-12, 21:22
  2. Помощ за избор на телевизор 22" - 26""
    От mushr във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 29-03-12, 14:55
  3. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  4. Помощ за избор на LCD телевизор 37"
    От needder във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-10, 23:15
  5. Отговори: 8
    Последно: 29-01-08, 13:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе