И с краката виси на стенатапо гръчко
Някакъв бюджетен хисенс с голям запас на яркост и хубав образ. Без зони, моля.
screen grab
Този пост е редактиран от brotzki; 01-07-23 в 17:59.
Ако тръгне да пада, поне ще си падне на краката...
Двете крайности на монтаж...
![]()
Голямо дране е било...
https://www.tiktok.com/@tvserviz/vid...30813742876187
Оу да, иска се много нерви и твърдоглавие за да обелиш поляризиращия филмама и този много разбира от " сервиза " че нямало телевизор с протектор.. и не бил виждал до сега! Аз пък по рядко виждам Тв-та БЕЗ протектор ама това е друг въпрос.
P.S. коментарите също са забавни иначе, от сорта на "АС ИМА НУЖДА " и т.н.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 07-07-23 в 14:38.
Тази е за климатичния раздел. Там си има такава тема.
Отварям сайта на технополис, за да разгледам какви електрически велодсипеди продават..и за пореден път се убеждавам , че администратора на сайта им е аматьор. Копирал менюто от секцията за телевизори и го копнал в секцията за велосипеди.
пак добре , че не е оставил - операционна системаФилтри
Цена
Топ оферти
Марка
Мощност
Размер на екрана в inch
Процесор
Резолюция
Пробег
Скорост
Ново
https://www.technopolis.bg/bg/Sport-...di/c/P11060802
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-07-23 в 20:44.
Явно някой си е поръчал телевизор, взел му е краката/стойката и го е върнал.
![]()
Няма спасение от Бай Ганьо! Абсолютен циганин, без извинение.
Абсолютно! Няма такова долно племе. Най-лошото е, че където и да отидем си показваме простотията с гордост. А чужденците, които идват тук бързо научават наще привички. Същият този цървулкю със стойката трябва да е благодарен, че румънците изобщо оперират на територията. Иначе щеше да си купува телевизор на близо двойна цена. Нищо не заслужаваме освен здрава ръка. Това е истината!
Интересно ми е колко са му удържали за липсата им... Иначе съм съгласен с вас относно ганьовщината - навсякъде е около нас и ме отвращава все повече и повече.
Обиждаме се, когато ни гледат подозрително и с недоверие, но понякога има основателна причина затова. Сигурен съм, че болшинството българи, са качествени хора, но има една част селски тарикати, заради които страдат и останалите.
Доскоро тук се подвизаваше един „експерт“ (явно вече с перманентен бан), който се изхождаше във всяка тема, скара се със всички и беше с големи претенции (неоправдани) за познания в областта. Та, същият този, без никакви скрупули, открито попита, дали като върнеш стока в еМАГ, я проверяват по сериен номер, защото мислел да поръча нещо си, да го вземе и в опаковката да сложи негово устройство, но развалено купувано от другаде, преди много време...
В другия форум пък, едни обясняваше, как поръчва ТВ от същото място, разопакова, връща го и после чака да го вземе като разопакован продукт.
За да не се създава впечатление, че само ние хитруваме, а румънците са изрядни, трябва да се кажем, че те пък преопаковат вече разопаковани и върнати продукти и ги продават като нови. Толкова са се усъвършенствали в това отношение, че даже вече имат уред с вакуум с което поставят предпазното фолио върху панела. По последни данни, дори малкото телевизори, които все още се предлагат като разопаковани, идват с въпросния протектор.
Скоро видях да предлагат за нов моя 50nano863 дето им го върнах след 4-я ремонт/смяна на панела, та на печелившите - честито!
Поправка - като разопакован, то и трудно ще мине за нов щото кашона на баница мязаше вече от толкова разнасяне.
https://www.emag.bg/televizor-lg-50-...pd/DPYZBKMBM/#