Сигурно има и други фенове тук, ама си мълчат, защото търсят намаления през това време или ще дадат мнение, само когато се сблъскат с негативна ситуация![]()
Сигурно има и други фенове тук, ама си мълчат, защото търсят намаления през това време или ще дадат мнение, само когато се сблъскат с негативна ситуация![]()
Какво стана с прословутото тв? Ремонтираха ли го, върнахте ли го....?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-08-26 в 17:52.
Последно му писаха че ще му върнат парите.
Явно не са имали нов наличен и затова връщат денгите или се е отказал. Само дето плюхте семки по Мага. Точни са!
Този пост е редактиран от brotzki; 24-08-26 в 17:49.
Имат оферта за закупуване на нов панел + ремонт но не искаха да го плащат, настояваха колегата да поеме разходите, заради "прахта под екрана", и за това бяха всички тези циркове и заплахи за отказ на гаранционно обслужване от тяхна страна. Но да, нямат налични , но не е задължително да е същия модел, можеха да го заменят с новия C7L ли идва ? Но и той е по скъп отново от колкото взе C7K през черня и за това явно са преценили, че им е по изгодно да му върнат парите.
Аз лично съм/бях голям фен на еМАГ, но този случай сериозно разклати доверието ми в тях.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 24-08-26 в 20:12.
Замяната трябва да е със същия продукт, иначе парите обратно.
... или аналогичен продукт на същата стойност към момента на замяната.
Не помня точния текст в ЗЗП.
В Емаг помня, че бяха посочили някъде, ако не се лъжа след 3 ремонта следва замяна или връщане на сумата.
Сега намерих само това:
Ако продуктът не може да бъде поправен, ще получиш становище, по имейл или SMS, въз основа на което той може да бъде заменен, ако е част от офертите на eMAG и е наличен или да получиш сумата си обратно. В случай че нов продукт не е наличен, можеш да избереш възстановяване стойността на освободената сума от продукта изпратен за сервиз. Ако продуктът ти е закупен от секция “Разопаковани продукти” той може да бъде заменен при налична оферта там.
Този пост е редактиран от brotzki; 25-08-26 в 10:31.
Връщането на парите според мен е най добрата опция и за емаг и за клиента
Ще се купи нова стока с пълна гаранция
Хубаво, че са върнали парите, но цената на 65C7L е около 1100 евро а 65Q7D е 899 евро в момента. Дори и с 10-15 процента намаление пак 65C7L е към 950-990 евро..
Сега ще чака да дойде черния петък през ноември или ще дебне скорошно намаление.
Този пост е редактиран от Somak; 25-08-26 в 15:50.