Здравейте
Някой може ли да ми каже за някаква надеждна БГ фирма предлагаща двупосочен сателитен интернет???
Здравейте
Някой може ли да ми каже за някаква надеждна БГ фирма предлагаща двупосочен сателитен интернет???
Ами БГСат май стават не ги знам колко са сериозни ама по едно време имах некви контакти с тех и ми се видяха сериозни.
Hi - imam informaciya ot predi godina sorry, no ob6to vzeto ima6e po tova vreme oferti za SAT Internet prez Earthlink za okolo 300$-500$ godi6no, sega mislya 4e ako se poraztursi6 6te nameri6 o6te, Download(Downstream) speed be6e 1.5 Mb/s, a Upload/Upstream go praveha prez nazemna dial-up speed vruzka (64Kb/s= 5-6K/s realna) ako te ustroiva potursi iz BG vruzkite za Internet provideri (Satellite ISP)
Uspeh...
Чувал съм, че само наземната техника за качване на сигнал до сателит струва $50000 и нагоре, а парите за собственика на сателита ги знаят само няколко човека в БГ. И ако го направиш всичко това се превръщаш в един от опорните провайдери в БГ. Те колко са? 3 или 5?? Желая ти успех приятелю!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">как така дупосочен
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*15/08/2004*:* 20:55:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ei taka <=>
Sorry ама не се занимавам с тези неща и не съм си представял , че може да предлагат нет само с Download