Резултати от 1 до 6 от общо 6

Wireless въпросче

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2004

Wireless въпросче

Може ли някой да ми каже дали ще се вържат Linksys WAP11 с Linksys WET11 без допълнителни антени (само техните 10 сантиемтровите) на 450 метра пряка видимост.

Мерси предварително

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2004

Wireless въпросче

Не може да го направиш по смъртно! Трябват ти антени поне 10 dB и от двете страни. С една дума е невъзможно.

4. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Wireless въпросче

Абе най-вероятно няма да стане, ама по-добре да се опита, зависи къде е мястото.

Преди 3 години, когато си пуснах първата радиовръзка до нас, разстоянието беше такова, и за целта ползвах две Orinoco PCMCIA платки без външни антени. Само че от тогава до сега ефирът е доста променен.

Какви времена бяха... Компютърът ми беше на масата в кухнята, с подложени две дебели книги за по-добра насоченост[]

5. Тук е от
    Apr 2004

Wireless въпросче

значи ясно трябва да се взимат и антени, а нали на АP-то има две антени и двете ли могат да останат в случай че едната е 10 dB а другата е стандартната?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Wireless въпросче

Могат да останат, но не разбирам защо ти е да го правиш след като си закачиш външна. Доколкото си спомням в настройките на wap11 имаше опция коя от двете антени да работи или пък дали и двете.

За разстоянието - аз съм с Linksys WUSB11 и разстоянието ми до антената на доставчика ми е около километър. Само съм изкарал картата отвън в една пластмасова кутия.

7. Тук е от
    Apr 2004

Wireless въпросче

10x на всички

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 V1.0 и wireless keyboard 6000 v2.0
    От chorlav във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 10-11-14, 12:33
  2. Продавам Belkin Wireless G Router plus wireless usb adapter
    От gamani във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 07-08-10, 15:53
  3. Въпросче
    От daKillah във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 10-06-08, 17:52
  4. Въпросче ...
    От stanata93 във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 31-08-06, 10:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе