<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мдаа, за пореден път добре дошли в България. По другите страни си гледат онлайн телевизия, свалят си какво ли не, говорил съм с хора, които казват, че понякога ползват мобилен интенет по 24 часа на разумни цени, тука за 20МБ и половин час в нета ше си хвърля повече пари от стойността на телефона ми. Не знам, просто са нереални тези цени според мен, дори EDGE-a е скъп, за GPRS-a да не говорим просто. Както винаги това не е услуга за простия потребител, поне на мен така ми изглежа. Но при нашия пазар, конкуренция и темподобни, май не трябва да се учудвам...
<div align="right">Originally posted by HUN73R*-*11/03/2005*:* 10:27:34</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Къде това, в Япония, Корея ?!?!
Я погледни цената на мегабайт мобилен интернет в Германия или Франция примерно.
А стига тъпотий !
Навсякъде е скъпо, много скъпо, нормално при подобен вид услуга.
Тъпото е, че какъвто и да ти е телефона, подобни килобайти просто ми се струват невероятни. Телефоните нямат толкова мощен процесор, който да обработва данните. Та пробвайте да копирате картинка от стандартен телефон към PC и вижте скоростите, та тогава ми говорете за 177+ кбпс
При мен се кънектва на 115 кбпс. GPRSа, ама ако кача повече от 5 кб. бих си занесъл телефона на сервиз, щото явно е развален
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе какви "EDGE"-ове .... аз искам GPRS с точно отчитане на килобайт (а не задължителните мегабайти) за ПРИМА ! []
Па дано БТК да пуснат така на тяхната предплатена програма, че да можем да кибичим у ICQ-то и извън home.
<div align="right">Originally posted by CrossBlade - 11/03/2005 : 11:24:43</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А ти ела утре на изложението, да скиваш ICQ извън къщи [:P]