Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 61

БTK GSM

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

БTK GSM

emos: поздрави, харесаха ми изкаванията ти.

Дано БТК като стартират да предложат това, което и НИЕ малките потребители търсим Добра предплатена услуга. Ако пуснат GPRS на предплатената им услуга с добра цена (не такова скапано отчитане минимум 1МБ (4 ЛЕВА)) и отчитането на говоренето е на секунди (а не на половин минута като в М-Тел/Глобул) - имат ме 100% като клиент. Ако не - пак ще си взема една симка предплатена като излязат заради идеята, ама дали ще се прехвърля от сегашния оператор не знам ...

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

БTK GSM

БТК май нещо го закъсаха - дали с китайците, дали с парите...

Доста са им наивни обясненията за това, че чакат да вземат и UMTS лицензите и тогава да изгреят с пълен блясък.[:D]

Ето още малко коментари тук:

Отлагат третия GSM за неопределено време

БТК излъга, че мрежата тръгва през април. За сметка на това вдига цените

http://www.standartnews.com/archive/...omic/index.htm

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

БTK GSM

Винаги съм харесвал безпристрастните статии на Стандарт - хвала на такива "журналисти"

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2002

БTK GSM

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">emos: поздрави, харесаха ми изкаванията ти.

Дано БТК като стартират да предложат това, което и НИЕ малките потребители търсим Добра предплатена услуга. Ако пуснат GPRS на предплатената им услуга с добра цена (не такова скапано отчитане минимум 1МБ (4 ЛЕВА)) и отчитането на говоренето е на секунди (а не на половин минута като в М-Тел/Глобул) - имат ме 100% като клиент. Ако не - пак ще си взема една симка предплатена като излязат заради идеята, ама дали ще се прехвърля от сегашния оператор не знам ...

<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*26/03/2005*:* 02:44:39</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Това за GPRS е вярно. Но за таксуване на секунда не се и надявайте да ни огрее. такова животно в Европа няма. Всъщност има в Италия, но там операторите са си измислили нещо наречено 'такса свързване' , така че е ясно че цените ще падно, но и операторите ще си измислят други начини да ни взимат парите.

6. Тук е от
    Mar 2005

БTK GSM

хехех BG 03 означава 284-03 което ID to то на 3 тия GSM оператор

пс . да му се невиди и кирилицата :-(((((((((((((((((((((

7. Member
    Тук е от
    May 2002

БTK GSM

Май темата е за дъра-бъра по скоро. А що се отнася за БТК - там не е ясно нищо още. Трудно се задвижват нещата в голяма компания - вервайте ми.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

БTK GSM

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">БТК май нещо го закъсаха - дали с китайците, дали с парите...

Доста са им наивни обясненията за това, че чакат да вземат и UMTS лицензите и тогава да изгреят с пълен блясък.[:D]

Ето още малко коментари тук:

Отлагат третия GSM за неопределено време

БТК излъга, че мрежата тръгва през април. За сметка на това вдига цените

http://www.standartnews.com/archive/...omic/index.htm

<div align="right">Originally posted by Lupus - 26/03/2005 : 09:20:18</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не са го закъсали ни скитайци, ни със шведи, ни с пари. Просто си има процедури, които трябва да се спазват: 2 месеца преговори с другите оператори за свързване на мрежите. 3 седмици след позволението на комисията за регулиране на далекосъобщенията се пуска и мрежата.

Самата мрежа е с 98% покритие и е готова Простата сметка е, че преговорите са започнали в началото на март+2месеца+3седмици=началото на юли.

А за в.Стандарт, пък и за другата преса - който плаща, той поръчва музиката[:D]

10. Member
    Тук е от
    Feb 2001

БTK GSM

kayovas - сроковете които си дал не са точни или поне не се връзват - казваш началото на Март са започнали + 2 месеца = края на АПРИЛ или началото на МАЙ + 3 седмици приблизително = на Юни - Юли мисля че е доста далече пък и отначало твърдяха че почват на 1 Април.

Също сигурни ли са ти сведенията че има изградена 98% мрежа след като по цялото черноморие не може да се намери обхват ако се равняваме на тези 2% които не покриват добре така съм съгласен

btw.Днес в поредното търсене на обхват в центъра на Бургас в сградата на БСУ не ми намери дори мрежата на Глобул - чак ми стана смешно като видях иначе моя тел беше на пълен обхват - с карта на МТЕЛ съм ..

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

БTK GSM

Естествено че е юни - просто грешка на клавиатурата! [:D]

А че мрежата е на 98% е почти 98% сигурно.

12. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

БTK GSM

Дойде и Май а няма никаква информация за третия оператор.

Явно имат някакъв много сериозен проблем, щом не стартират още.

Нещо за този месец...или година?

13. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

БTK GSM

До колкото дочух, работата отива към есента.

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

БTK GSM

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">До колкото дочух, работата отива към есента.

<div align="right">Originally posted by daley*-*03/05/2005*:* 06:04:54</div id="right">

И моята информация е за след септември....

16. Тук е от
    Dec 2004

БTK GSM

kayovas :

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Самата мрежа е с 98% покритие и е готова</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

98% е сигурно, че 100% от това НЕ е вярно !!

Готова е и работи "демо" мрежата-за пред КРС.Останалата е в процес на <u>ПЛАНИРАНЕ</u> и изграждане.Много е направено, ама до работеща система-далеко.Няма още дори "Billing" система. и тн...

17. Member
    Тук е от
    Jul 2004

БTK GSM

Малко светлина в тунела: http://www.btk.bg/bg/news_details.php?id=99

Току виж тая година верно се пръкнал БТК Мобайл...

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

БTK GSM

Днес по телевизията със сигурност казаха, че от есента стартира третият GSM оператор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе