Дано БТК като стартират да предложат това, което и НИЕ малките потребители търсим Добра предплатена услуга. Ако пуснат GPRS на предплатената им услуга с добра цена (не такова скапано отчитане минимум 1МБ (4 ЛЕВА)) и отчитането на говоренето е на секунди (а не на половин минута като в М-Тел/Глобул) - имат ме 100% като клиент. Ако не - пак ще си взема една симка предплатена като излязат заради идеята, ама дали ще се прехвърля от сегашния оператор не знам ...
Дано БТК като стартират да предложат това, което и НИЕ малките потребители търсим Добра предплатена услуга. Ако пуснат GPRS на предплатената им услуга с добра цена (не такова скапано отчитане минимум 1МБ (4 ЛЕВА)) и отчитането на говоренето е на секунди (а не на половин минута като в М-Тел/Глобул) - имат ме 100% като клиент. Ако не - пак ще си взема една симка предплатена като излязат заради идеята, ама дали ще се прехвърля от сегашния оператор не знам ...
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*26/03/2005*:* 02:44:39</div id="right">
Това за GPRS е вярно. Но за таксуване на секунда не се и надявайте да ни огрее. такова животно в Европа няма. Всъщност има в Италия, но там операторите са си измислили нещо наречено 'такса свързване' , така че е ясно че цените ще падно, но и операторите ще си измислят други начини да ни взимат парите.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">БТК май нещо го закъсаха - дали с китайците, дали с парите...
Доста са им наивни обясненията за това, че чакат да вземат и UMTS лицензите и тогава да изгреят с пълен блясък.[:D]
Ето още малко коментари тук:
Отлагат третия GSM за неопределено време
БТК излъга, че мрежата тръгва през април. За сметка на това вдига цените
Не са го закъсали ни скитайци, ни със шведи, ни с пари. Просто си има процедури, които трябва да се спазват: 2 месеца преговори с другите оператори за свързване на мрежите. 3 седмици след позволението на комисията за регулиране на далекосъобщенията се пуска и мрежата.
Самата мрежа е с 98% покритие и е готова Простата сметка е, че преговорите са започнали в началото на март+2месеца+3седмици=началото на юли.
А за в.Стандарт, пък и за другата преса - който плаща, той поръчва музиката[:D]
kayovas - сроковете които си дал не са точни или поне не се връзват - казваш началото на Март са започнали + 2 месеца = края на АПРИЛ или началото на МАЙ + 3 седмици приблизително = на Юни - Юли мисля че е доста далече пък и отначало твърдяха че почват на 1 Април.
Също сигурни ли са ти сведенията че има изградена 98% мрежа след като по цялото черноморие не може да се намери обхват ако се равняваме на тези 2% които не покриват добре така съм съгласен
btw.Днес в поредното търсене на обхват в центъра на Бургас в сградата на БСУ не ми намери дори мрежата на Глобул - чак ми стана смешно като видях иначе моя тел беше на пълен обхват - с карта на МТЕЛ съм ..
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Самата мрежа е с 98% покритие и е готова</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
98% е сигурно, че 100% от това НЕ е вярно !!
Готова е и работи "демо" мрежата-за пред КРС.Останалата е в процес на <u>ПЛАНИРАНЕ</u> и изграждане.Много е направено, ама до работеща система-далеко.Няма още дори "Billing" система. и тн...