Търсил съм чрез питане на познати, както и в някакъв сайт със списъци на ЛАН доставчиците, и разбира се вПървоначално публикувано от d-rRoss
По отношение на писалите, че работят в Дружба 2 имаше 2 основни положения:
1/ Под Дружба 2 разбираме 5, 4 или евентуално 3 - абе съседи на Горския - всичко оттатък бившата трамвайна линия - не мога да разбера защо блоковете в Младост, Люлин, Надежда започващи с 3 се водят в 3та част, а в Дружба всичко от 2 до 5, че сигурно и до Пазарджик все му казват 2ра част?!
2/ В момента сме в Дружба 1 /имаше и от Младост/, ама всеки момент и при вас...
mambanet бяха най-близо - през един блок, ама и те докато стигнат се преобразуваха - на тях възлагах най-много надежди...
А за кашкавала - за него има добре обозначени точки на продажба /дори и `дюкяните` са сложили поне табелка/, щото иначе - при `другарчето`
Явно и с нет-а е така - в рамките на около месец се пръкнаха speednet и ги последва d2-online, а вчера чух май и за мАгЕлан - лично на мен това ми напомня Citron-Mobiltel - вероятно се сещаш как продаваха и кога почнаха масово облъчване на пазара с реклами?
Както и да е - монополизма е друга тема, а тази поне за мен се изчерпа - разбрах нещо за алтернативата!
Ако може Модератора да заключи темата вече!