така значи не съм много запознат с безжичните технологии но как мога да получавам на лаптопа си интернет кадето и да съм в България ако някои знае да помага моля ви трябва ми спешно!
така значи не съм много запознат с безжичните технологии но как мога да получавам на лаптопа си интернет кадето и да съм в България ако някои знае да помага моля ви трябва ми спешно!
Ей в тая тема става въпрос за това което питаш:
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,12290.0.html
Засега друга алтернатива няма (или поне аз не съм в час и не ми е известна). Носят се слухове, че и други фирми проучват възможности за изграждане на подобни неща в България
@itsko_blizard Например аз използвам телефона си за модем чрез дата кабел за връзка с компютъра.Случвало се е да се намирам на място,където нямам друга алтернатива за достъп до интернет пространството и за това пребягвам на вариянта Мтел
Навсякъде,където имаш обхват,създаваш обикновен dial-up conection за свързване към телефон 088 1000,не е необходим username и password(остават се празни).Свързваш се на 9600 bps
Тарифата е малко скъпа(9ст без ДДС на минута),но е идеално решение,ако например ти трябва спешно да прочетеш е-мейл или да свалиш документ