ами дават кинти за билинг и глупости... вместо да развиват мрежата... или да си оправят сайта.
и да не забравяме кинти за неуспешно ребрандиране ... аз още не знам как се казва компанията - с име max a с адрес Max или махtelekom.bg това телеком там ли е няма ли го ?!? ставаш смешен след като не можеш да си купиш домайна с името.
сайта им - дори и като клиент не мога да се оправя, а уж им познавам услугите...
не малко а май всичката работата на MAX /telekom/ е от главата за краката - даваха кинти за wimax , спряха развитието на мрежата , предполагам скоро ще спрат и мрежата. сега дават кинти за LTE но с недостатъчни темпове и скоро ще ги задминат , кой да е от операторите реши да кихне ще ги отвее...
иначе поне достъпа до LTE устройства не е проблем вече - има йофтини телефони вече, но си мисля че ако не е купен от оператора , няма да може да работи с мрежата му , а не продават ли само карти ...
останалите мобилни оператори вече дават по 10 15 гига на 3G за 10-15 евро. първата мобилка която ми даде по гигабайт на ден в този ценови рейндж ще ми прекрати договора към MAX или телеком.
edit : хахаха точно ми звъннаха от макс /тел/ : wimax в силистра до 1 април. предложиха ми да ми пратят куриер да ми прибере бисквитката. предполагам скоро и в други градове - значи wimax мрежата официално пада в българия.