Да използвам темата , някой ползва ли инфинити бета 20, аз искам да ги закрепя на стена със стойка дали ще има промяна в звука?
Да използвам темата , някой ползва ли инфинити бета 20, аз искам да ги закрепя на стена със стойка дали ще има промяна в звука?
Не бяха ли със заден порт бас рефлекса? Ако е така със сигурност ще има промяна.
Да така са, в смъсъл как точно ще се промени? Стойките дават възможност да се на поне 10 повече сантимерта от стената и може да се кършат в различни посоки.Първоначално публикувано от lazarus18
variec, ако ще правиш както трябва съраунд, приготви си една добра сума. При B&W евтино няма, освен ако не набараш яки оферти втора употреба.
Примерно ето една от най-бюджетните комбинации с тази марка, която се сещам че можеш да направиш е като вземеш примерно чифт DM600 за център (за 100 лева се продадоха тези дни едни), DM620 за около 400 предни продава един и за задни по-нормален Bookshelf около 200 лева - общо 1000 лева можеш да влезеш със subwoofer. Как свирят тези колони (които са си нисък клас) обаче - не знам. Ако скачаш за хубаво и ново ... цифрите са големи. А като ще е хубава марката, то е редно да са хубави и моделите.
Относно граденето на съраунд - виж темата за моята система в BGaudio.
Имат - диполи.Първоначално публикувано от lazarus18
фактор на мен лично не ми направиха особено добро впечатление-
точно заради това, че не можах да чуя реално нищо там
трябваха ми букшелфки- исках да слушам бета 20= спряна
JBL ES20 - не се внасяли, щото нямало интерес, JBLES30- имало ма в склада
ама JBL Studio L830 били в пъти по-хубави, и в същия диапазон- да да същия
бета 20 на сайта им е 600 лв някъде 850 някъде е JBL
та се убеди, че това , което искаш да слушаш го има, за да не биеш път напразно
аз влезнах при тях, щото Денон е наблизо , иначе щях да се обадя предварително, и да не ходя въобще