Искам да си купя колони за моята стая , която не е много голяма . Искам чист и качествен звук с добър бас. Искам да ги вържа za компютъра . За сега съм се спрял на ето този модел http://mallbg.com/product_details.php?productID=8557 . Съдя само по марката за тях . Не съм ги чувал как свирят . Какво бихте ме посъветвали . Един приятел ми каза , че било по-добре да си взема рециевер и колони . Дайте ми съвет какво да правя . Цената да е до 600-700 лв.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат то те не са за тази работа. Приятеля ти е прав. За избора на ресийвър и колони трябва да се поразходиш малко по магазините и да послушаш. Вярно, че бюджета ти е изключително нисък и за тези пари всички са почти еднакви, но поне ще си харесаш дизайн. Вземи си Audo CD с любима музика.
 то те не са за тази работа. Приятеля ти е прав. За избора на ресийвър и колони трябва да се поразходиш малко по магазините и да послушаш. Вярно, че бюджета ти е изключително нисък и за тези пари всички са почти еднакви, но поне ще си харесаш дизайн. Вземи си Audo CD с любима музика.

Първоначално публикувано от Snate
 Първоначално публикувано от Snate