Резултати от 1 до 3 от общо 3

Помощ за Избор на субуфър за домашно кино!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011
    Мнения
    69
    #1

    Помощ за Избор на субуфър за домашно кино!!!

    Здравейте колеги имам нужда от съвет за субуфър за домашно кино за стая около 25 м2.Колоните са ми JAMO S-606 HCS 3 HIGH GLOSS BLACK с ресиивар Yamaha RX-V361B ще го ползвам предимно за HD Филми,но и за Музика от време на време :rolleyes: за момента не ми се дават повече от 300.лева!нещо такова ще ми свърши ли работа ? http://technomarket.bg/products/0910...-sub-210-blackМерси предварително!

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    44
    #2

    Re:Помощ за Избор на субуфър за домашно кино!!!

    Здрасти!
    Преди година сглабях моята системка за домашно кино. Колоните ми са същите, въпреки че корифеите във форума ме убеждаваха, че са много ниско качество. Не че не съм съгласен с тях, просто ме устройваха ценово, на вид, а и никога не бях чувал нещо, което да звучи по-добре. Взех си ресийвър Онкио ТХ578 от немския амазон и бях супер доволен от звука. Все пак реших, че няма да е лошо да допълня системата и със субуфер и изчетох доста неща в този и в други аудио-ориентирани форуми. Също като теб, не ми се даваха повече от 300 лв. Гледах Джамо-субовете, за да пасват на системата, но не намерих подходящият размер за стаята. После прочетох добри неща за Елтакс Атомик А-8.2 и че за цената си свири повече от добре. Намерих го жълт на промоция за 200 лв. и го взех, тъй като и цветът ми пасваше на пода в стаята.. Размерите му са 30 на 30 на 30 см. и ме устройваха идеално. Като го пуснах останах очарован! Наистина това нещо за размерите и цената прави чудесен бас - плътен, стегнат и дълбок. Има стендбай, което за мен беше важно - ако не работи 10 мин. се изключва. Както писах и по-горе, вече година го ползвам и все още смятам, че беше чудесен избор.
    Иначе, принципно мисля, че в ценовия диапазон до 300 лв. няма голяма възможност за грешка - просто всичко за тези пари свири по подобен начин. Колкото дали ще ти харесва как свири в стаята ти - важно е как е обзаведена, какъв е пода - ламинат, дървено дюшеме, мокети, килими, стените с гипсокартон ли са, има ли вътешна изолация, дограмата каква е, колко мебели има и т.н. Освен това е важно доколко си аудиофил и какво си слушал до сега - ако си като мен не особено претенциозен, то субуфер за 300 лв. напълно ще те задоволи.
    Това са моите 5 стотинки. Дано съм ти помогнал поне малко.
    Успех!

  4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011
    Мнения
    69
    #3

    Re:Помощ за Избор на субуфър за домашно кино!!!

    Благодаря колега за съвета,незнам защо но мисла да си закупя ДЖАМО модел 210 които продават във Техномаркет за 220 лева!Какви кабели ще са ми нужни да свържа субуфера с ресивурат? че неми е ясно?МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 0
    Последно: 17-10-11, 23:29
  2. Помощ за избор на домашно кино
    От koziak във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 3
    Последно: 21-12-10, 20:48
  3. Помощ при избор на Домашно кино !
    От jovanoty във форум Аудиотехника
    Отговори: 143
    Последно: 02-09-10, 04:04
  4. Помощ: Избор на домашно кино
    От lestat_vamp във форум Аудиотехника
    Отговори: 12
    Последно: 14-01-10, 18:35
  5. Помощ при избор на домашно кино
    От dany_girl във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 19-10-07, 11:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе