Търся да си взема някакви по читави кабели за скромната ми система с Yamaha RX-V375 + Jamo S506 HCS3, но в моя град не намирам нищо друго освен "черно-червен или силиконов" кабел. За сега съм ги свързал с един такъв 0,75мм2, но ми се иска да пробвам дали ще има разлика с по качествени. Препоръчайте магазин на който мога да се обадя и да си поръчам. Гледам Proel не били лоши за цената си, мисля да е поне HPC610. Предложения?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 5Одобрявам
5Одобрявам 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от vencifcl
 Първоначално публикувано от vencifcl 

, това че единият ще е примерно с 1-3м. по-къс или дълъг абсолютно нищо не му пречи. Иначе кабела колкото по-голямо сечение има толкова по добре, е не прекалявай де
, това че единият ще е примерно с 1-3м. по-къс или дълъг абсолютно нищо не му пречи. Иначе кабела колкото по-голямо сечение има толкова по добре, е не прекалявай де моите в къщи примерно са 4 квадрата.
 моите в къщи примерно са 4 квадрата.

(а бях доста скептичен за ефекта , особено с ниският клас на оборудването ми) , пък нека всеки си решава ...
 (а бях доста скептичен за ефекта , особено с ниският клас на оборудването ми) , пък нека всеки си решава ...