Здравейте,
преди няколко месеца ме хвана болестта "по аудиото" и от готова система за домашно кино LG, си взех ресивър и комплект harman kardon hkts 9bq. Приоритетите бяха филми и после музика. Но напоследък музиката започна да надделява. Слушах си на хармана 2.1 но все ми се струваше, че си трябват две колони. Понеже хола и кухнята е в едно стаята е 20 квадрата и се ориентирах към букшелф. След много обикаляне и слушане вече съм горд притежател на KEF Q300. За мен KEF имат смазващ звук. Единствено се бях зачудил за focal chorus 706v/806v. Monitor Audio пък няма да ги коментирам-това не е моя звук. Все още не мога да повярвам тези букшелф колони как свирят- баса е по-дълбок от субуфера на harman-a. Присъствието е уникално. Според мен подобен букшелф от среден и висок клас ще смаже всяка подова колона в бюджет до 1500 лв. Слушах в магазина и R серията там нещата са вече доста "тежки".
Сега към въпроса-ресивъра ми малко омазва повече от стерео усилвател, това е ясно. Вкарвям го pure direct за да изключи видеото. Искам да направя ключета отзад на кабелите и когато гледам филм, да превключвам на фронтовете на хармана и да свирят като комплект сателитите и събуфера. Като искам да слушам музика да цъкам ключетата отзад и да прехвърля на kef-a. Целта на упражнението е филма да се гледа на еднакви колонки да не се меша звука. Или да си взема отделен стерео усилвател за букшелфа.
Благодаря предварително.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 2Одобрявам
2Одобрявам 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

-дистрибуторите предлагат ли другите финиши , че бели май са най-приятни ?
 -дистрибуторите предлагат ли другите финиши , че бели май са най-приятни ?
						 ) и от ПС3 ще трябва да ползваш аналоговия изход.
 ) и от ПС3 ще трябва да ползваш аналоговия изход.