Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 17 от общо 17
Like Tree5Одобрявам

Dynaudio 38

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2016
    Мнения
    203
    #16

    Отговор: Dynaudio 38

    Цитат Първоначално публикувано от kim Виж публикацията
    Здравейте,
    Все пак някой може ли да сподели впечатления дали Dynavoice definition df-8 (https://topaudiovideo.bg/989-dynavoice-definition-df-8) си струват за цената?
    Всичко е относително, а и твърде субективно. Некоректно е да се ползва за сравнение цената на ОТ, като мерна единица за нечие звуково възприятие. Впечатленията от звука не са константа. Финансовите възможности - също. Иначе казано: най-добре да чуеш въпросните тонколони, както да чуеш и други, с които да ги сравниш. Не бързай да купуваш по първо впечатление. Често пъти се случва по-остър, ярък и звънлив звук, да ти се хареса в началото, но при продължително слушане да води до умора и дори до нервно напрежение. Това е хубаво да го имаш предвид, докато прослушваш и сравняваш различни ОТ. И винаги е по-добре да прочетеш повечко информация за даден продукт.
    Ето тук има подробни данни и измервания на точно тези ОТ. В края на страничката е изложено и кратко заключение на продукта. Езикът е румънски, но гугъл-преводачът се справя горе-долу добре.

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006
    Мнения
    5,232
    #17

    Отговор: Dynaudio 38

    С твоите източник, усилвател и кабели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе