Здравейте, имам монтирани две врати от алуминиева дограма, които са в естествения им цвят, т.е в бяло. Има ли възможност за някакво боядисване на алуминиевите врати в друг цвят, което да е трайно и как може да бъде изпълнено?
Здравейте, имам монтирани две врати от алуминиева дограма, които са в естествения им цвят, т.е в бяло. Има ли възможност за някакво боядисване на алуминиевите врати в друг цвят, което да е трайно и как може да бъде изпълнено?
по принцип алуминия го боядисват прахово, но това е преди да стане на врати и джамове
за от после нямам идея. авто бояджия пробвай но каква гаранция ще даде че няма да падне боята не зная.
Няма да стане номера. А автобоя може и да стане, но ще е малко трудно за монтирана дограма. Разбира се няма гаранция, че боята ще е трайна.
Няма ли да е по лесно да ги облепиш с фолио отвън и вътре.Визирайки как са облепени рекламните бусове си мисля,че няма да е проблем за атмосферните условия.
Ако решиш да боядисваш, взимаш едно шише коресилин, избърсваш с напоен с него парцал добре всички части които ще боядисваш, после минаваш със щприц кит, примерно бял, и после с авто боя по избор. В магазин за авто бои ще ти кажат подробности за боите. За предпочитане е да пръскаш с пистолет.
Шприц кита е най-тъпата технология за грундиране и не дава особено добър резултат.
Я по добре кажи ти какво друго по трайно предлагаш? Че ми стана любопитноПървоначално публикувано от Julian
![]()