Здравейте,
търся съвет за следното нещо (предполагам ще има доста желаещи да ме оплюят, но и силно се надявам да се намерят и хора, които да могат да ме посъветват нещо по въпроса) - имам сайт, част от който представлява каталог с около 400 обекта (профили на фирми - 2 снимки, кратка информация за фирмата и адрес), който заедно със сайта е правен преди около 2 години (сайта наскоро беше пработен, каталога все още си стои във вида от преди 2 години, тъй че не се стряскайте), само и единствено със HTML което при това количество обекти прави поддържането му (а и добавянето на нови обекти) доста времеемко. За да не приказвам само празни приказки, следва линк към самия каталог, за да добиете представа за какво говоря вижте тук.
Така, това което търся е, ако разбира се има, е някакъв готов CMS (нямам необходимите познания по PHP/MySQL за да си напиша сам), който да може да се използва за целта. Тъй като сайта е по-скоро информативен (свързан с реалното изложение, което фирмата провежда), а конкретно каталога, в последно време не може да се каже че носи някакви изключителни приходи, не бих могъл да отделя средства и да поръчам преработка на някой, затова търся такова решение. А питам тук, тъй като от близо 2 месеца ровя из Hotscripts (че и на други места) и не намирам нищо подходящо, а е възможно някой от вас да се е сблъсквал с подобен проблем и да има идея за решение (някакво).
Предварително благодаря за всякаква помощ както на отзовалите се да помогнат, така и на тези от вас, който ще ми теглят някоя и друга благословия (за това че са ми отделили от времето си!). []