Резултати от 1 до 2 от общо 2

съвет/идея за CMS

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на devil
    Тук е от
    Jun 2002
    Живее в
    София
    Мнения
    408
    #1

    съвет/идея за CMS

    Здравейте,



    търся съвет за следното нещо (предполагам ще има доста желаещи да ме оплюят, но и силно се надявам да се намерят и хора, които да могат да ме посъветват нещо по въпроса) - имам сайт, част от който представлява каталог с около 400 обекта (профили на фирми - 2 снимки, кратка информация за фирмата и адрес), който заедно със сайта е правен преди около 2 години (сайта наскоро беше пработен, каталога все още си стои във вида от преди 2 години, тъй че не се стряскайте), само и единствено със HTML което при това количество обекти прави поддържането му (а и добавянето на нови обекти) доста времеемко. За да не приказвам само празни приказки, следва линк към самия каталог, за да добиете представа за какво говоря вижте тук.



    Така, това което търся е, ако разбира се има, е някакъв готов CMS (нямам необходимите познания по PHP/MySQL за да си напиша сам), който да може да се използва за целта. Тъй като сайта е по-скоро информативен (свързан с реалното изложение, което фирмата провежда), а конкретно каталога, в последно време не може да се каже че носи някакви изключителни приходи, не бих могъл да отделя средства и да поръчам преработка на някой, затова търся такова решение. А питам тук, тъй като от близо 2 месеца ровя из Hotscripts (че и на други места) и не намирам нищо подходящо, а е възможно някой от вас да се е сблъсквал с подобен проблем и да има идея за решение (някакво).



    Предварително благодаря за всякаква помощ както на отзовалите се да помогнат, така и на тези от вас, който ще ми теглят някоя и друга благословия (за това че са ми отделили от времето си!). []

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    771
    #2

    съвет/идея за CMS

    Можеш да ползваш Mambo, PHPNuke или каквото и да е с малки доработки. Ползата от използването на портален скрипт ще е не само в каталога, който ще бъде просто един модул, а добавянето на новини, статистики, анкети, статии, реклама с банери ( защо не платена ) и т.н. т.е. така ше превърнеш простото каталогче в един информационен портал с много малко усилия.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Идея за 37 инча ТВ
    От Georgi Penchev във форум Телевизори
    Отговори: 41
    Последно: 17-12-11, 10:37
  2. Една идея :))
    От marian1 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 32
    Последно: 28-11-09, 22:25
  3. Идея за LAN комутатор
    От Wise във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 04-05-05, 18:43
  4. Идея за дъно 462 с PCI-E ?
    От FearMe във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 4
    Последно: 31-01-05, 16:45
  5. Моля, даите ми съвет или идея
    От vallaws във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 22-05-03, 10:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе