С едно приятелче от тази година сме с климатици.Онзи ден го осенила следната идея:Лятно време да си прокара до климатика един оросител-като тези който ги има по заведенията и да облива топлообменника - аз му казах че ще питам защото не съм запознат - та някой знае ли колко пари струват тези оросители, колко ток харчат,за вода знам че почти нищо... а и най вече според вас ще има ли гоялм ефект-аз като лайк в тази област гледам скептично,да мисля че ако се облива топлообменника ще се охлажда по добре,но не знам дали си струва,а и до колко ще е ефективно.А според вас,дали ще е опасно да се впръсква вода там? няма ли опастност от токов удар,късо съединение или нещо от водата? аз му подхвърлих,че по евтино ми се вижда да си вземе човек от тези който разпръскват парфюм ароматизатори който рекалмират постоянно по Тв-то и да му сложи един пулверизатор та все пак бил чул коментари,понякога човек скучае и чакам по един коментар а и той може да експериментира-все пак е с мидейка аз не пипам по моя не ми се търсят неприятности за сега съм в огромен филм!