Как да си направа анкета за сайта ми? Опитах се от АБВ-то ама нещо не изка да ме регистрира, а виждам че не е нужно да е от друг сайт ,че може и да си е в моя , BUT HOW[?]
Как да си направа анкета за сайта ми? Опитах се от АБВ-то ама нещо не изка да ме регистрира, а виждам че не е нужно да е от друг сайт ,че може и да си е в моя , BUT HOW[?]
До колкото ми е известно за целта ти е необходима поддръжка на база данни от страна на сървъра...демек в hit.bg, bol.bg и другите от сорта няма да стане. Скрипт за анкети можеш да намериш на следния адрес: www.hotscripts.com
Ако има и друг начин, предполагам някой от останалите участници ще се обади навреме []
Принципно си прав, но само до някъде. Самия хтмл код с радио бутоните и събмит бутона може да се намира на какъвто хостинг си искаш. От там на сетне имаше разни отвъдокеански а и не само провайдъри на безплатен хостинг които позволяват някакви стандартн активни елементи от типа на форми гестбукове и всякакви подобни.
Аз съм правил анкета или по - точно нещо като тест с хтмл и javascript. http://www.hg-tyrnovo.hit.bg/vestnik...ST-english.htm
Елементарен скрипт и върши работа, без да ти изисква никакви сървари.