Вижте резултатите от анкетата: какво мисля за СЕТКОМ, какво искам да се случи, как го виждам в бъдещето

Гласували
105. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Искам да бъдат санкционирани неграмотно пишещите

2 1.90%
  • Искам да бъдат санкционирани невъзпитано пишещите

5 4.76%
  • Искам да бъдат санкционирани спамерите и флеймърите

7 6.67%
  • Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено

48 45.71%
  • Изобщо не ми дреме за СЕТКОМ и начина за изразяване на участниците в него

12 11.43%
  • Атмосферата, стилът и нивото в Сетком ми харесват и няма нужда от промяна

31 29.52%
Страница 1 от 7 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 94

СЕТКОМ-анкета

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

СЕТКОМ-анкета

тук е мястото да се споделят всички неща, които явно тормозят съфорумците в последни дни повече от писането в реално полезните теми

ако някой е недоволен от начина на модериране, администриране, начин на изказ, провокативност - да споделя

особено внимание обръщам към опция 1, защото за мен граматиката и стилът в едно писание са огледало на интелекта на човека, затова и си "позволявам" да правя забележки, а понякоига дори и да нанасям корекции, колкото и изобщо да не ми влиза в работата

P.S. да, да, знам - не използвам главни букви. за тези, които са по-отскоро във форума и не са прочели обяснението ми отпреди много години, повтарям: това е заради факта, че в текстовите редактори главната буква се слага автоматично и оттам съм свикнал. забелязал съм, че поради високата ми скорост на писане често натискането на shift-a ми се разминава с натискането на необходимата главна буква, главна става втората или точката преди нея, и времето, което отнема връщането и корекцията ми е прекалено скъпо . така че благодаря за разбирането и както бях казал преди много време - "просто го приемете за моя запазена марка"

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Re: СЕТКОМ-анкета

Първите четири подкрепям абсолютно, особено държа на първите три опции.

//добавено:
    Все пак си признайте - откакто стана простотията(поредната) с рейтинга виждате, че няма мира.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

е, то 4-тото е първите 3 обединени, за да не се гласува с по 3 гласа....

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

"Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено"

Както казах в предна тема - нека и "заспалите" модератори да се активират или поне да сложат други на тяхно място.
    Аз лично предложих двама - административния съвет да реши !

6. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Гласувах за "санкции за невъзпитано пишещи" - според мене трябва да има "феърплей"

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

в движение само предлагам нещо - нека не се дава обяснение на вота, а само ако има нещо различно от него да се пише, за да не става темата 100 страници

неща от рода на "еди-кой-си модерира пристрастно", "смърт за спамерите" и в този дух

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Избрах "Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено" щото не знам какво е "Флеймъри"
    Макар че да си призная честно в спама има доста интересни неща за четене

10. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Липсва опция от рода на: "Хресва ми както си е, никой не ме дразни, не виждам нужда от промени по контрола".

От изброените бих гласувала за (1).

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Моя избор беше:
    Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено

Учуди ме какъв интерес имаше към рейтинга и колко малко се пишеше по други теми.

Все по рядко посещавам този форум и все повече се отвращавам от теми за хладилници, печки и тем подобни неща. Някой беше споменал ,че идеята на сетком е да повече софтуерно насочен IT форум.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Мисля че всички изброени форми на контрол са твърде засилени, самия факт че в 3 от 5 се говори за санкций, и в 4 от 5 за контрол е показателен.

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

obshtinska_mishka, "flamer" е човек, който целенасочено дразни, провокира и подклажда (безсмислени) спорове

bibi, специално за теб - заповядай

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Странно...сам се изненадах, че дори за секунда не се зачудих, избирайки "Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено". А имеше време, когато бях против модерирането. Гледай ти как се менят нещата.

Това, което най-много ме дразни, са неграмотните постове. Някак си нагли ми се виждат. Що за човек е този, който иска помощ, а не желае да покаже уважение към тези, които пита?

16. Member
    Тук е от
    May 2004

@Bibi напълно съм съгласен с теб, няма отговор: "Харесва ми както си е в момента".
    Принципно Форума е място, където хората в свободното си време разпускат научавайки полезна информация и дискутирайки с други съфорумци, не мисля, че трябва да се изисква диплома за Филолог, за да може човек без санкция да си постне мнението. Ако искате да се предприемат такива мерки да се въведе нещо от сорта:

- Изпусната запетая - 3 дена бан
    - Изпусната точка - 1 седмица бан
    - Изпусната главна буква - 1 месец бан
    - Правописна грешка 3 месеца бан

Това в кръга на майтапа, но не виждам какво ще се постигне освен намаляване на активната аудитория на СЕТКОМ. Не е лошо да се пише грамотно, но това е въпрос на лично желание и самоуважение.

ПП:
    @FearMe последните две изречения от първия ти пост преди "И" не трябва да има запетайка тъй като не се повтаря Не го казвам с цел да се заяждам нито претендирам, че аз пиша правилно без грешки, просто това е пример, че всеки бърка или може да сбърка, а не да караме потребителите да се тормозят да си проверяват постовете по 2-3 пъти за запетайки грешки и т.н.
    Поздрави!

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Хора които "кОпуват" , "4atqt", "1337 Pawnvat","ПИШАТ В ALLCAPS" - да се наритват по-подразбиране.

@Lyolyo - е чак такива крайности не са нужни.

Мда... и хора, които не правят нищо друго освен да коригират на другите постовете за грешки

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

lyolyo, не с цел да се оправдавам, но в движение писах и си променях формулировките, така че благодаря за обърнатото внимание . мога и да ти върна жеста с корекцийки по твоя пост, но не съм "flamer" (no offence, right? ). признавам си за грешката в последното изречение, но за предпоследното леко не съм съгласен, защото имаме вметната част, която се отделя отляво и отдясно със запетайки, независимо от останалата структура на изречението

както и да е, далеч съм съвършенството, но поне се старая

а за т.нар. "активна аудитория"... като че ли бих приветствал стесняването й. неграмотните в нея нито са таргет група на рекламите, нито допринасят с нещо за форума като цяло, така че не виждам полза от къткането им

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 7 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Анкета как?
    От homeoflove във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 9
    Последно: 12-01-07, 11:46
  2. Анкета
    От stanata93 във форум Анкети
    Отговори: 14
    Последно: 01-09-06, 15:14
  3. Логическа анкета
    От DeathKnight във форум Логически задачи
    Отговори: 8
    Последно: 06-04-05, 14:13
  4. Скрипт за анкета ?
    От CreatoR във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 22-02-05, 09:50
  5. Анкета
    От kod във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 13-12-00, 04:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе