тук е мястото да се споделят всички неща, които явно тормозят съфорумците в последни дни повече от писането в реално полезните теми
ако някой е недоволен от начина на модериране, администриране, начин на изказ, провокативност - да споделя
особено внимание обръщам към опция 1, защото за мен граматиката и стилът в едно писание са огледало на интелекта на човека, затова и си "позволявам" да правя забележки, а понякоига дори и да нанасям корекции, колкото и изобщо да не ми влиза в работата
P.S. да, да, знам - не използвам главни букви. за тези, които са по-отскоро във форума и не са прочели обяснението ми отпреди много години, повтарям: това е заради факта, че в текстовите редактори главната буква се слага автоматично и оттам съм свикнал. забелязал съм, че поради високата ми скорост на писане често натискането на shift-a ми се разминава с натискането на необходимата главна буква, главна става втората или точката преди нея, и времето, което отнема връщането и корекцията ми е прекалено скъпо. така че благодаря за разбирането и както бях казал преди много време - "просто го приемете за моя запазена марка"
![]()