Резултати от 1 до 5 от общо 5

Oferta za reklamen portal

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2005

Zdraveite interesuva me kakvo bi mi struval reklamen portal s baza danni i vyzmozhnost za dobavqne na moduli v posledstvie?

Vyzmozhno li e da mi pusnete oferti na e-mail ili tuk, kakto Vi e udobno.

Ako ima programist koito bi se zainteresuval, molq da mi pishe.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Добре дошла (предполагам, според аватара) във форума и като начало прочети правилата и пиши на кирилица, защото иначе част от участниците няма изобщо да ти прочетат мнението.

Поясни какво ще рекламира този портал, какви възможности искаш да има, нарочна разработка ли търсиш или нещо стандартно, в какъв срок трябва да се свърши работата, имаш ли собствен сървър, на който да се разположи сайта (име на домейн, хостинг)... така въпросът ти е зададен много широко и вероятно ще получиш оферти от многостотин до малко хиляди лв.

4. Тук е от
    Jan 2005

Ами ще се опитам да го разкажа макар че много много не ме бива във виритуалните обяснения т.е предпочитам разговорите "лице в лице".

Значи портала трябва да има да групи и под групи които ако е необходимо да могат да се редактират или добавqт от самия собственик на сайта. Ако сайта се казва пр. "www.reklama.com" , рекламираните фирми да могат да получахт "www.myname.reklama.com". да има възможност за топ10 за деня на първа страница и евентуално шопинг.

Ако мога да ви ориентирам до някъде то е (www.911.bg.-макар че той е търговски сайт а не рекламен но има някои интересни функционалности които ми допадат затова ви го показвам точно него) нещо от сорта но не толкова тежко и дървено по олекотено без Флашове и подобни дивотий киото да го правят труден за зареждане може малко JS но колкото да поразмърда малко нещата. Дизайнер на картинките има на линия и то точно такъв които ми трqбва поне за сега така мисля но знам че самоато програмиране ще струва повече от дизайна затова питам. Другото което е че цената е доста определяща а и срока за работа т.е(искам да стане видим около края на февруари и да се надгражда он-лине) приемете го така въпроса не е да ме одерете на живо така че с този човек дето ще се разберем да работим по проекта то ще бъде доста дългосрочно и нямам желание да сменям програмистите като носни кърпички предпочитам един който е амбициозен с динамично мислене та дори и да нее фърст във всичко ще го преживеq просто ще се се развива в крачка. За момента май това стига, наистина предпочитам да говоря ЛИце в лице така че ако не съм била достаъчно подробна или пък с нещо някого съм засегнала то моля за извинение.

Очаквам с интерес вашите отговори. Благодря предварително.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Това, което искаш не би трябвало да струва повече от 350-400лв за структурата, дизайна ( графичното оформления ), но пълненето с информация ( продукти, резюмета на фирми и т.н. ) се заплаща отделно и може да надхвърли стойността дадена за изграждане. Да предположим наколко хиляди продукта. Друга алтернатива е твой човек да поеме пълненето с информация, което обаче няма да ти спести пари, а само ще разтегли завършването на сайта във времето. Бъдещото развитие на сайта се залага и обмисля преди да се започне, защото екстрите ще определят и избора портална система. Не е важно какво

6. Тук е от
    Aug 2002

Трудно е да се даде точно оферта от това, което си обяснил, но поне границите мога да нахвърлям.

850 - 1200лв без ДДС за цялостната изработка

Това е без хостинг, без домейн и без вкарване на продукти (освен няколко примерни). Сайта ще е с административна конзола и всичко, което трябва да се редактира ще може да се редактира.

Субдомейните от рода на neshto_si.tvoiat_site.com не зависят от самият сайт, а от фирмата, от който си купуваш домейна и хостинга, така че това ще се уточни впоследствие.

Забележка: Не работя с чужди дизайни, от мен ще получиш изцяло готов продукт.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Търся играта Hexen 2 : Portal of Praevus
    От el oscuro във форум ИГРИ
    Отговори: 10
    Последно: 07-05-06, 16:22
  2. Software portal ...
    От CreatoR във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 29-01-06, 15:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе