Може ли някой да ми даде книжки за обучение по Maya? Наистина ще съм много благодарен , защото не мога да намеря никъде а шефчетата от netwlan са ми забранили мулето.
Sry ако съм объркал раздела , ама никъде не можах да намеря за книжки раздел !
Може ли някой да ми даде книжки за обучение по Maya? Наистина ще съм много благодарен , защото не мога да намеря никъде а шефчетата от netwlan са ми забранили мулето.
Sry ако съм объркал раздела , ама никъде не можах да намеря за книжки раздел !
Maya® 5 Fundamentals
By Garry Lewis, Jim Lammers
Publisher : New Riders Publishing
Pub Date : January 23, 2004
ISBN : 0-7357-1372-3
Pages : 600
Slots : 1.0
Ето ти едно много причилно книжле за четене онлайн, като го минеш, обади се да ти намерим още.
Локално ми се намират 10-та pdf-чета, ама трябва да ги сложа някъде... какво по-точно ти трябва и за какво ниво?
Ами аз да ти кажа търся нещо като за аматьори. Сега започвам и въведение в програмата ще ми е напълно достатъчно за момента.Първоначално публикувано от Gadget
mitkko : Нещо не можах да отворя това линкче, но може би вината е в мен, защото съм в клубче. Когато се прибера вкъщи ще пробвам пак и ще пиша.
Мерси и на двама ви!
Отворих го от вкъщи! Мерси много, мисля че ще ми е доста полезно това четиво!Първоначално публикувано от mitkko
Хмм, не знам откъде си, но аз имам тук при мен 2 DVD-та с видео уроци за Maya. Предполагам, че все ще намерим някакъв начин да ти ги копирам и изпратя ако си заинтересован :coolsmiley:.
:Super: Пратих ти лично.Първоначално публикувано от Danail Killer