Здрасти,
Юни месец си поръчах една книжка от books.bg, на цена около 3лв. Платих си я, платих си и доставката. След около 10 дни чакане на известие или книжка, пратих мейлче на адреса за контакти. Писах им, че няма нищо и попитах какво да правя. Препоръчаха ми да отида до пощата и да попитам на място. Направих го. Понеже нямах точно спомени дали съм дал личния или служебния адрес, питах и за двата. Питах за моето име. Проверих в пощенската кутия на фирмата. Член 6ти, дами и господа. Писах отново, отговаряше ми една мацка. Посъветва ме пак да отида. Помолих счетоводителя на фирмата да провери отново служебната кореспонденция за всеки случай. На следващия мейл не ми отговори вече никой. Оте*аха ме с две думи. Минаха няколко седмици, да не кажа месеци. Пак писах. Пак нищо. Оня ден рекох да звънна на телефоните, посочени в сайта. Мандалки, госпожа Петрова. Никой не го вдигна. Направих се на тъп, викам си - имат callerID и виждат, че някой досадник от смотаната провинция ги тормози и помолих приятел да звънне от София на стационарния телефон. Отново нищо. Попълних формата за контакти в петъка.... Тишина.
Та има ли някой на идея живи ли са тези хора, работят ли, какво е положението?
Не ме е яд за парите, изпили сме доста повече, яд ме е за отношението.
Поздрави,
Не, не тоя кабел, мамооооооооо!
Фиуу, брррр, жжжжжцццццц, тиииии, тиииии, тиииии.....
NO CARRIER