КАжете някоя добра програма (или plug-in) за правене на PDF-чета от различни среди - Word, AutoCAD, Excel и т.н.
КАжете някоя добра програма (или plug-in) за правене на PDF-чета от различни среди - Word, AutoCAD, Excel и т.н.
acrobat reader 5 твърди, че го прави, но не съм пробвал. интересното е, че точно снощи ми направи впечатление, че когато зарежда пише: "...easily convert various formats to .pdf files..."
Vij tova-
http://site4.pdf995.com/download.html
... tova za razlichnite sredi ne sam go probval obache - vav Word bachka i ev. Excel bi trjabvalo da bachka - moje bi )
Abe i az smjatam, che po-dobro ot Acrobat-a njama, ama choveka maj tarsi neshto drugo - ev. samo plug-inche ...
.
Като си инсталираш акробата ти слага нешо като драйвер за принтер, който прави PDF файлове като дадеш да печата през този фрайвер. Хубавото е далаверата става със всякаква програма.
Predi imah nqkakav plugin, to4no kato tozi deto kazva Julian, no vednyj pri preinstalaciq go izgubih i sega ne moga da go namerq, pyk pove4eto sa razni demota i shareware-ta deto lepqt razni tekstowe nakraq na preraboteniq fail, ot roda na "Made with...."
Az imam Acrobat Reader 4.0 Full i tam imash vuzmojnost da si pravish neshtata po podoben nachin kakto vuv Word.. Sigurno ima novi versii zashtoto tova mi e ot pone 2 godini ako ne se luja. Okolo 90Mb e! ako beshe po-malko mojeh da ti go pratia. Ako tolkova ti e vajno moga ti go zapisha na CD
10х, аз си намерих от техно-линка. Програмата е JawsPDFCreatorEN.exe