има ли значение за бързодействието на сайта ми,подреждането на файловете например кой линк от каде да се зарежда,разделяне на папки и т.н.
има ли значение за бързодействието на сайта ми,подреждането на файловете например кой линк от каде да се зарежда,разделяне на папки и т.н.
Какво е общото с базата данни?? Разполоението на файловете само по себе си няма значение (под файлове разбирам неща с разширение .html, .jpg, .png и други от тоя сорт).
Марто. може човекът да си е закодирал всички винкове в табличка и да прави после заявки, а при зареждането на страница да пуска по една джаваскрипт магия. very web2.0![]()
connect, я обясни малко по-подробно каква оптимизация точно те интересува
mitkko, ако си писал CMS - ще видиш, че случая, който си описал, е съвсем реален![]()
еми нищо особенно не ме интересуваше ... става дума за бързината на зареждането в експлорера на самия сайт как да оптимизирам нещата и има ли връзка бързината на зареждането с това как си си подредил файловете ... така ми се стори като подредих файловете в сайта ми ...
стига се бъзикахте. виждате нивото на човека и за какво пита в случая
connect, не се притеснявай, няма значение как си си подредил файловете
че от каде мога да знам дали е се едно дали ще имаш достъп до линк през път ц:/мудокумент/мъгхфх/гъуг/ъуйгй/хъугх и ц:/папки е тва питах ако въпроса е толкоз тъп ко да напрая ако не питам няма как да разбера тука някви дет се мислят за гуру на нета тръгнал си прай шегички за пореден път казвам ако нищо полезно неможеш да ми кажеш най добре не ми пиши в поста отнася се за всички
Добре де, какво значи че си подредил файловете? Може да не сме гурута ама не сме и врачки. Какво общо имат базите данни с подреждане на файлове във файловата структура на харда? Няма как да знаем и какво точно искаш да направиш и как го правиш. А ако наистина става дума за уеб сайт, тия пътища "ц:/...." ще си се отварят само при теб.
И не очаквай на безполезен въпрос, полезни отговори.
сега ми стана ясно,че изобщо не си разбрал какво питам... но въпреки тва си пускаш разни постчетаПървоначално публикувано от XaMaB
Mod EDIT Slero: Хайде да си водите диалога на лични съобщения, а ? :knuppel2: