Имах проблем с този и не само,бутони , не ми дава да ги редактирам, пробвах с dreamweawer 4 и flash mx 6.0 , но при dream опцийката edit липсва за тези бутони,а при flash-a cannot open a protected movie...
Имах проблем с този и не само,бутони , не ми дава да ги редактирам, пробвах с dreamweawer 4 и flash mx 6.0 , но при dream опцийката edit липсва за тези бутони,а при flash-a cannot open a protected movie...
AMu Da, uMa Ha4uHu pa3Hoobpa3Hu... 3ano4Hu kaTo ce 3ano3Haeשׂ c ◦I◦yHku,uuTe Ha To3u butoH->. no >|<e/|aHue, HaMepu npo|‾paMka Ha uMe "flash decompiler" u npobBau Da 3aMeHuשׂ caMo TekcTa Ha byToHa.
Ycnex
ами сега го ползвам ама кредора не винаги бачка тва е проблема
10х се пак мерси
едит : самоче с тази програмка не става или поне ас не загрявам как се прави ??? "flash decompiler 2.0 демо
намерих програмка дето ън протектва файловете и така ако може някой да каже каде на flash mx 6.0 мога да редактирам текста от бутон
айде бе никой ли незнае какво може да се направи по въпроса един от въпросните бутони е на : http//:www.3-g.hit.bg - flash button thg ,..... изтеглих вече поне 20 програмки и с никоя не става!!!
Имаш нужда да се образоваш повече по въпроса. Между другото правенето на сайтове не е за всеки. Флашът - да не говорим. Залягай над учебниците - това сега е по-важно от сайта!
ами като си толкова знаещ що не ми кажеш как става а само спамиш ... между другото не стоя с кръстени ръце ,а вече разбрах това онова .... някой ако може да ми каже някакъв лек за flash decompiler 2.90Първоначално публикувано от DEKAH