<font size="1">Имам малък видеофайл в MPEG4, който искам да поставя в сайт и да се възпроизвежда поточно. Има ли някакви изисквания от страна на сървъра или изобщо някакви изисквания? В хелпа на Dreamweaver пише <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">If you’d like to include a short clip that can be downloaded rather than streamed, you can link to the clip or embed it in your page. These clips are often in the AVI or MPEG file format. <hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
В конкретния случай става дума за една панорама, която може да се направи и като панорамна снимка от няколко неподвижни images, но ми се иска да си е видеофайл.
Другия конкретен случай е заснето музикално изпълнение, което е в некомпресирано avi и искам да го сложа на страницата, така че малка част от него да дава инфо за изпълнителя, а цялото изпълнение да се тегли. Файлът ще е явно доста по-голям. В какъв формат да бъде и какви са изискванията към сървъра нещо не мога да преценя.
Стана ясно, че нищо не ми е ясно, така че моля за помощ. Ако някой има опит с добавяне на видео към уеб страници, моля да ми даде връзки за повече теоретична информация, че нещо съвсем се обърках. </font id="size1">