Moje li da mi dadete zaglavia na programi ili redaktori za naprava na web saitove?
Moje li da mi dadete zaglavia na programi ili redaktori za naprava na web saitove?
почвай да теглиш бързо
http://todos.zonebg.com/download/Dreamweaver3.zip
ама тука наистина май никой не си прави труда да почете малко преди да пише...по тоя вапрос специално тука има цифра коментари по тая тема..савети, спорове, информация...има архив в тоя форум дето пази всичко почти и не разбирам що никой не го ползва преди да се отприщят още 20 страници за нещо, което е коментирано доста подробно...ето само някои бегли примери...:
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6270
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83
...[:-splat][:-splat][:-splat]
За програми не знам ама аз си ползвам Vi.
Прост кат' автомат Калашников
и също толкова надежден
Mi az s emu4ih s Netskape Comunikator 4, ama neshto niama kirilica []
Thanks, sha si gi drupna.
Abe kav ti DREAMWEAVER 3, DREAMWEAVER MX si e the BEST...
eto i link-4e:
ftp://free.techno-link.com/ViChi/Pro...amweaverMX.rar
i crack-4e:
ftp://free.techno-link.com/Tekken/DreamweaverMX.zip
Подкрепям 3Di, даже скоро и аз бях писал едно гневно мнение по този въпрос. Преди да се попита нещо, е хубаво да се потърси дали няма готов отговор - затова е търсачката. Е... друг е въпроса, ако ще поставяме на изпитание скриптовете и базата данни на форума, а и уменията на Kris, ама мисля,че никой няма това за цел.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by nniki
Mi az s emu4ih s Netskape Comunikator 4, ama neshto niama kirilica []
Thanks, sha si gi drupna.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
За да имаш кирилица, просто задай encoding да ти е Cyrillic (Windows-1251). Само не помня на Netscape къде точно се задаваше - "Edit", "Preferences" ако се не лъжа.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by didoriginal
Abe kav ti DREAMWEAVER 3, DREAMWEAVER MX si e the BEST...
eto i link-4e:
ftp://free.techno-link.com/ViChi/Pro...amweaverMX.rar
i crack-4e:
ftp://free.techno-link.com/Tekken/DreamweaverMX.zip
Абе DREAMWEAVER MX нещо забива и ме дразни. Така че версия 3 си върши работа - аз сега съм с версия 2 даже. Всички вършат една и съща работа при правене на странички. Да не говорим че по-старите версии се зареждат доста по-бързо от MX.
...много интересно как на мен не ми забива...
аз съм си много доволна от MX-a...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by 3Di
...много интересно как на мен не ми забива...
аз съм си много доволна от MX-a...
Може да съм случил на по-ранна версия с неоправени бъгове. Аз съм с XP и като замръзне, единствения начин е да ресетвам - CTRL + ALT + DEL = ФАЙДА ЙОК! [:D]
А иначе Дрийма версия 2 от 89 -та година си е супер и прави абсолютно всичко като МХ. Изобщо в МХ -а има неща дето може и никога да не ги ползваш, като работа с база данни и т.н.
Да не говорим че версия 2 ми заема само 17 мв на харда, докато другия се шири на 100. [:D]
според мен вината не е в DW, но все пак ти си знаеш PC-то...и аз съм с ХР, никога не ми е забивал и съм си доволна ...а и не мисля, че 100-те са особен проблем..., но наистина всеки си има предпочитания...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by 3Di
според мен вината не е в DW, но все пак ти си знаеш PC-то...и аз съм с ХР, никога не ми е забивал и съм си доволна ...
Ами точно в Дрийма е причината, а не в РС-то ми, щото само той забива. Начи той си стои забит и всичко друго си работи и не мога да го изключа от End Process.
Ама туй ми е последния проблем, шото мога да пусна 2-ра 3-та 4-та версия или Ultra Dev вместо него. [:D]
DK казвах ти, че не съм се занимавала...а и ми казаха, че нямало кой знае каква полза от пача...фиксвал само дребни бъгавинки,...но може да пробвам...