Tyrsq programa za restorant, koqto da raboti pod dos i da ima mrejovi funkcii.
Blagodarq predvaritelno. Ako nqkoj iska da se svyrji s men mailto: dhcp@mail.bg
Tyrsq programa za restorant, koqto da raboti pod dos i da ima mrejovi funkcii.
Blagodarq predvaritelno. Ako nqkoj iska da se svyrji s men mailto: dhcp@mail.bg
Един приятел ми каза, че знае тази: Store 2000, на някаква пловдивска фирма, ама не работела добре: обърквала складовите наличности...
Zviara eventualno moje da sa pusnali nqkakva podobrena versiq. Shte moje li da mi dadesh tel., e-mail, za da moje da se svyrja s tqh.
Blagodarq ti predvaritelno
Zviara, zashtoto shefovete iskat da e prosto i da nqma windows, mishki ...
Blagodarq ti oshte vednuj
Съжелявам, ама няма спомен на коя фирма е. Ако искаш опитай това www.tonegan.bg, видях ги май на по-миналота БАИТ експо. Дано свърши работа[]
Za da nastroish mreja pod DOS, shte ti triabvat mnogo poveche umenia (otkolkoto pod Win), osven tova shte ti triabvat stari programi, koito se namirat mnogo trudno. Dopulnitelno iziskvat specialni znania. I tova e samo nachaloto ... Ami kato namerish programa (koiato i da e) konfiguriraneto si e istinski mazohizym. I kato si srinat dannite (po-tiahna vina) ti shte go otnesesh ...
Zatova, otkaji se dokato e vreme ... i mini na Win-variant.!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ru-boy
Za da nastroish mreja pod DOS, shte ti triabvat mnogo poveche umenia (otkolkoto pod Win), .......<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Може да стане чрез ДОС стига човек да разбира малко от Novell[:-blindfold] старата ми мрежа беше с него и си работеше навремето идеално
[:-wiltel]Novel - <font color="red">NetWare Lite v.1.1</font id="red"> - v edna disketa e vsichko (i Server and Client('s)). Ako si ia namerish nezabraviaj che clientite triabva da se instalitat s razl. nomera. Inache niama da raboti :-(.[:-spin]