Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 54

software?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    99
    #1

    software?

    Hej, nqma li webdesigner-i sred was? Siguren sym che powecheto sa naprawili tuk tame po neshtichko - ako iskate pohwalete se, sega e momenta.

    Kakto i da e iskah da popitam koj software spored was e naj-udoben/dobyr za webdesign.




  2.  
     
  3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #2

    software?

    Ами звучи тъпо и досадно, но аз съм прижърженик на Frontpage в комбинация с Fireworks. Така по мое мнение се работи лесно, бързо и качествено.




  4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    35
    #3

    software?

    Bi bilo dobre ako napravim lista na webdesignerite kato men - kato se zamislq ne sym mqrkal takava, a shte e interesno i polezno za nas i potrebitelite, koito imat nujda ot razrabotka na tehnite stranitzi. Da ne govorim che veche se pechelqt taka pari...a i SetCom shte stane dosta po poseshtavan, nali Admin?

  5. ВОЙВОДА
    Guest
    #4

    software?

    Глупости, ADMIN!

    Кой дявол те накара да харесаш FrontPAGE?

    Виж, за FireWorks си прав! Страхотен е. Както и всички продукти на Macromedia. Не мога да си представя, че го използваш в комбинация с FrontPAGE а не с DreamWaver!

    Любимият ми пакет е MACROMEDIA DreamWaver 4, FireWorks 4, Flash 5.



    Искам да напишеш URL със страница, направена в комбинация с FrontPAGE и FireWorks.



    PS.

    ИДЕЯТА ЗА ФОРУМА Е МНОГО ДОБРА. ПИСНА МИ ДА ХОДЯ ПО ЧУЖДИ ФОРУМИ! НЕКА И НИЕ СИ ИМАМЕ ТАКЪВ! ПРИВЕТСТВИЕ!

  6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    71
    #5

    software?

    Не мога да не се закача за темата, макар да е неправилно формулирана, поне според мен. Такова понятие като "най-добър" просто няма! То ако имаше, щеше ли да си чешем езиците. Най-лошото е не когато не си с последната версия на даден продукт, а когато не му знаеш възможностите... ВОЙВОДА, на мен ми е по-любопитно кои нови възможности примерно на Flash 5 ползваш наистина. И формулирай малко по-ясно загадката за URL-a :-)




  7. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    256
    #6

    software?

    Ха ха - господа много ме разсмяхте - особено ВОЙВОДАТА - батка ще ти кажа, че съм виждал как трабант изпреварва мерцедес :-)). Така, че имай го едно на ум. Вярно, че MACROMEDIA rulez но всеки камък си тежи на мястото !!!




  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    99
    #7

    software?

    <BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

    Такова понятие като "най-добър" просто няма! <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>



    Da, praw si che nqma... i za towa imenno kazah pyrwo naj-udoben i wtoro "spored was". Za men da rechem (kato lichno mnenie) za razlichen tip rabota e podhodqsht razlichen tip software. Ima stranici koito moga i pisha samo s notepad, a ima takiwa deto ako ne znaesh kak da gi naprawish i kosmicheski korab da imam pak nqma da stane. Naj-udoben na men mi e Dreamweaver-a, no weroqtno zashtoto sym swiknal.




  10. ВОЙВОДА
    Guest
    #8

    software?

    to Ka&#176;i&#176;eто:

    Приятел, говорищ наперено, а ми се струва, че сякаш ти не използваш възможностите на FLASH 5. Ако си наясно с тази програма, няма начин да не знаеш, че Flash 5 е поне на 10 големи скока пред Flash 4. Бих казал дори, че FLASH 5 е първата професионална версия на Flash. Виж само Action Script 5. Възможностите които са вградени в него и които аз използвам, са толкова много, че нямам време да ги опиша във форума (UserGuide на ActionScript 5 е близо 500 страници!) Но остави Action Script 5. Малко хора го използват пълноценно. За тези които с FLASH правят само летящи шарени криви на Базие, ще кажа, че пак FLASH 5 е по-добър от FLASH 4. Новият му интерфейс и възможности за обработка на вектори значително са по-добри от тези на FLASH 4. Има толкоз още неща...

    Горе написаното е в резултат на твоето отричане на новите версии на софтуера. Разбира се, че новото е по-добро. Ти ако не знаеш новите възможности на новите версии, няма причина да ги отричаш.

    Сега не искам да зачеквам темата кое е по-доброто в Dreamwaver 4 и fireWorks4 в сравнение с третите им версии, защото предпочитам сам да го откриеш.





    to Ivory&#174; :

    Батка, Трабант може да изпревари Мерцедес, само ако е с двигател на Мерцедес. Но тъй като двигателя на Мерцедес не може да се монтира в трабант, то е невъзможно трабант да изпревари Мерцедес, така както е невъзможно FrontPage да мине пред Dreamwaver. Това че ти е по-удобно да работиш с FrontPage е лично твой ПРОБЛЕМ.

    Аз само дадах отговора си на въпроса на blue (koj software spored was e naj-udoben/dobyr za webdesign). Тova e moeto mnenie.



    PS.

    Надявам се да узреете за възможностите на най-новите версии на софтуера за WEB-design - svetata troitza DreamWaver 4, FireWorks 4, Flash 5 и да не наругаете Photoshop 6, Illustrator 9, CorelDRAW10.



    PS.

    Живота става лесен, когато се работи с удоволствие. Работи се с удоволствие когато се подобряват интерфейса и възможностите на софтуера. Интерфейса и възможностите на софтуера се подобряват когато излизат нови версии!

  11. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    256
    #9

    software?

    Voivoda , choveche - nali tva iskah da kaja be :-))))))))



    Trabant i Mercedes - FrontPage i Dreamweaver :-))



    imah samo predvid che horata im e udobno da bachkat s kakvoto sa sviknali i s tova sa po dobri ponqkoga



    inache qsno az si go kazah MACROMEDIA RULEZ !!








  12. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    256
    #10

    software?

    to VOIVODA



    hmmm - toq userguide za ActionScript 5 sluchaino da go imash na pdf :-))




  13. ВОЙВОДА
    Guest
    #11

    software?

    Да. Имам го. Ако имаш 1.03 MB свободно пространство в пощата си вече и ти го имаш.

  14.  
     
  15. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #12

    software?

    Po povod trabanta i mercedesa:

    Ako trabanta go kara Shumaher, a Mercedesa Pesho traktorista koe varvi po-barzo? I koi dokadeshte stigne? Tuk izliza che slagam na jena mi edin Dreamweaver i tia pochva da pravi po-hubavi ot moite Frontpage-ovski Website-ove... Fakt e che i s ednoto i s drugoto moje da se izpalni postavenata zadacha. Osven tova, vreme e da pochnete da rassajdavate po drug nachin:

    90% ot soft firmite imat licenzi za Win, Vis. Studio i Office, v tova chislo i Frontpage. A za produktite na Macromedia niamat. I e mnogo trudno da ubedish razdavacha na pari che triabva da se kupi Dreamweaver za 1000$ (ne znam kolko struva - tova e primerna cena) zashtoto e po-hubav. Lichi si che ne ste rabotili v bedni firmi, koito ne mogat da si pozvoliat naj-hubavoto, a se opitvat da badat izriadni po otnoshenie na licenziite si. Tova koeto pisha ne vaji estestveno za firmi chiato osnovna dejnost e Webdesign, no takiva v Bg. e broiat na prastite na rakata i ne viarvam vsichki da rabotite v tiah. Taka che, moiat savet e - hvashtaite da se opoznaete s Frontpage-a - moje bi shte vi e ot po-goliama polza za v badeshte vapreki che po-malko go haresvate. Aide che trabanta mi pregria - triabva da mu naleia maslo




  16. ВОЙВОДА
    Guest
    #13

    software?

    to ADMIN



    Нещо ти е грешна теорията. Шумахер никога не би седнал да кара Трабант. Реципрочно, добър WEB master не би работил в калпава фирма, където нямат пари за софтуер, а би работил там, където му е мястото. Ти май караш трабант а? Е, аз се возя на мерцедес и то не защото съм Пешо Тракториста.




  17. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #14

    software?

    Evalata Voivoda. Ti si super pich - az pisha za nas po-glupavite. Shto voobshte se priniziavash do nivoto da ni nalivash akal tuk?




  18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #15

    software?

    pp. Mejdu drugoto, dai prepratki kam proekti napraveni izcialo ot teb (ne v ekip) da pogledna kak se pravi stranica s Mercedes - toku vij mi doshal akala v glavata.




Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. DVR - Software
    От Bavareca7778 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 31-10-14, 09:59
  2. ... GSM SOFTWARE
    От Mara във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 11-10-04, 22:21
  3. Software
    От MAKAPOB във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 11
    Последно: 12-06-04, 18:34
  4. Software za A50
    От geroq във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 3
    Последно: 16-02-04, 14:40
  5. software
    От _diablo- във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 5
    Последно: 27-12-03, 18:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе