Iskam da pitam ima li wazmovnost waw flash-owete si da izpolzwam kirilica ?
Iskam da pitam ima li wazmovnost waw flash-owete si da izpolzwam kirilica ?
Абсолютно възможно. Просто трябва да имаш инсталирана на комютъра и разбира се - инсталирани кирилски шрифтове.
Imam Flex Type 2K i kirilicata ne mi ba4ka pokazwa nqkwi razkriweni znaci , kak da go oprawa twa ne6to ?
Да бе я кажете как става тая работа , че и ааз сумати ядове съм сабирал с тоя Флаш МХ и тая кирилица.
Не съм човъркал мноу мноу в програмата сиурно ши го намеря , ама ся не м исе инсталирва , а пък
и вече темата е сложина така че някой ако знае да каже.
10х
az drug problem sym imal i to ne ednokratno. w stati4nite tekstowe nema problem s kirilicata kato wgradish shrifta, no s tekstowe koito sa w dinami4ni poleta e mnogo zle(( ako sloza shrift kojto e malko po izwraten neshte da go izkarwa
( e ako PC-to na potrebitelq ne e dobre kirilizirano i TNR da slozish pak ne stawa no twa si e negow problem.
i az taka shakedown. bah q prokletata kirilica !!! ma nema kak trqbva sa polzva. e ako drugo nikoi ne sa se6ta pone da kaje moga li si wgrada shrift v samiq flash .
може би: Edit Font List -> добявяш си необходимите кирилски шрифтове??? не съм пробвал но за това се сещам в момента
file/publish setings ot tam izbirash da ti eksportwa w kwi formati iskash i ima 4awka "devise font" faila stawa malko po-golqm i shriwta moze da ew malko razmazan tuk tam no pone ima kirilica))
uspeh!!!
a towa e za Flash 5 ne znam dali e taka pri MX ama ne mislq da ima osobena razlika naj-mnogo da e smeneno imeto
Гледайте сега.. сменявате си шрифта за non-unicode и се оправят нещата /отново проблеми с cp1251/ значи това става от Control Panel->Rеgional and Language Settings->Advanced и се оправят проблемите