Резултати от 1 до 10 от общо 10

pomo6t spe6no e!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2003

pomo6t spe6no e!!!

хора помагаите.в понеделник имам изпит в нов български и ми трябват разни рисунки или графики на комп.няма значение на коя програма са правени.изпращтаите ми и работните фаилове.моля ВИ помогнете ми.e-mail j_deianov@abv.bg

tova e na4inat da napravite edno dobro delo,a ne samo da trupate nqkakvi mneniq kato ne pravite ni6to a samo pi6ete po tozi vapros se izpisa tonove.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2002

pomo6t spe6no e!!!

Ъм... чакай сега, искаш някой да ти прати работните файлове и готовите комтютърни графики за изпита? Такааа ли? Ауууу. Всъщност, в какво се състои един такъв изпит, в подаване на диск с файлчета? Извинявай, абсолютна невежа съм по отношение на изпитите в НБУ, затова питам.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2003

pomo6t spe6no e!!!

кажи какво точно ти трябва?????????

5. Тук е от
    Jun 2003

pomo6t spe6no e!!!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

tova e na4inat da napravite edno dobro delo,a ne samo da trupate nqkakvi mneniq kato ne pravite ni6to a samo pi6ete po tozi vapros se izpisa tonove.

<div align="right">оргинално мнение на napoleon</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Малко нагъл ми се виждаш приятел. Казваш че нищо не правим.. А ти защо не си си направил работите?!? Не дръж сметка в този случай.. ако не си способен да го направиш що си кандидатствал въобще? Мисля, че проблема си е твой.

6. Тук е от
    Mar 2003

pomo6t spe6no e!!!

<font color="red">Mod. edit Kayso

Нямаш място в този форум, Аре довиждане ....</font id="red">

7. Member
    Тук е от
    Feb 2003

pomo6t spe6no e!!!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">hei tapatzi da vi go na4ukam,kakvo samo filosofstvate.as izkam da mi napravite usluga a ne da si pi6a s nqkakvi tapaci.<div align="right">оргинално мнение на napoleon</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Бях готова да ти помогна, но след такива думи нямам намерение дори да ти чета постовете.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2001

pomo6t spe6no e!!!

napoleon, кефиш ме бе, човек .. [:P]

Смилете се и помогнете на глупавата душа... []

10. Member
    Тук е от
    Dec 2002

pomo6t spe6no e!!!

О, да. Графика разработена на Flesh (c) Napoleon. На твоята flesh? Чувала съм за такава техника на татуиране, нарича се 'scarification' (термин е в случая) - и много боли. Ще те посъветвам да си помислиш. [:D]

Съжалявам за безпредметния и напълно в разрез на правилата на форума пост, но не се стърпях. []

А сега някой бързо да изтрие темата или в частност поста. Мерси. []

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

pomo6t spe6no e!!!

Mоля ви утре ще си купувам кола, не ми достигат 100 000 евро за Diablo SV - спешно е така че побързайте - приемам в брой, по бакнов път, чек и кредитни карти.

BTW Наполеончо - склонен съм към размяна - давам ти 1 GB PSD, CDR, FLA и AL файлове срещу част от сумата.

Хайде хора, направете едно добро дело...

12. Member
    Тук е от
    Dec 2000

pomo6t spe6no e!!!

Ха, нали си имаш автобус, за какво ти е това смотано Диабло, знаеш ли колко харчи

А на наполеончо ще му разкажа един виц:

Ходи си селския философ Цицерон посред мегдана важно важно, оглежда простите селяци и се чуди как може да са толко тъпи и по цял ден да се гърбат като коне. Минава бай Лазо покрай него и Цицерон му подвиква:

-Бай Лазооо.

Оня мънка нещо.

-Бай Лазо, искаш ли да ти кажа едно изречение в което името ти го има три пъти.

Оня пак мънка.

-На бай Лазо му вЛазо и изЛазо - кикоти се Цицерон.

Тъпия селяк се отдалечава намусен.

Минава седмица. Селския дискотарикат Цицерон пак се разхожда по мегдана да бъзика тупаните. По едно време бай ти Лазо се приближава до него и му вика:

-ъъъ, Цицероне

Тариката онемял.

-Да ти кажа изречение дето ти има името три пъти - както винаги мънка бай ти Лазар

-ми...кажи бай Лазо, кажи да чуем.

-ъъъ, Цицероне, Цицеронее, да ти еба майката, Цицеронее - казал доволно бай ти Лазар и тръгнал да чисти обора на нов бг университет

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Vypros za HDD spe6no pls
    От jiroscop във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 24-05-03, 23:45
  2. kvo vi e mnenieto za ECS L7S7A2???pease spe6no:)!
    От azen във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 16-04-03, 23:47
  3. bootable partition plzzz help spe6no
    От Burkov във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-03, 20:49
  4. Prodavam ericsson T65 SPE6NO!!!!!!!!!!!!
    От Burkov във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 13-12-02, 17:46
  5. zov za pomo6t
    От bwana във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 06-06-02, 12:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе