Някои знае ли софтуер с който мога да си направя в общи линии календар, или софтуер които има някакви готови шаблони или модели за календари , и от там вече да си правя графичната част на календара както аз си знам
мерси предварително
Някои знае ли софтуер с който мога да си направя в общи линии календар, или софтуер които има някакви готови шаблони или модели за календари , и от там вече да си правя графичната част на календара както аз си знам
мерси предварително
Idi v download.bg i tarsi za kalendar i nared s raznite programi shte otkriesh i takiva za pravene na kalendari.
В data.bg бяха пуснали в новините инфо (с връзка и лекарсто разбира се) за такава програма наскоро (преди месец-два). Просто потърси там (защото не се сещам името на тази, която ми хареса - отдавна си направих календарите за няколко години напред.).
namerih tuka edna dve programki i mai sha si svursha rabotata
mercy vi!
някои да знае от къде мога да си дръпна calendar creator че доста се озорих и неможах да я намеря []??!?!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">някои да знае от къде мога да си дръпна calendar creator че доста се озорих и неможах да я намеря []??!?!
<div align="right">оргинално мнение на rolo</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Във всички дискове към принтер Лексмарк Z11/12 има готова безплатна такава програма. Другата възможност е M$ Outlook прави графици и във вид на календари.
Ulead Photo Express е точно за тази цел имам я ама е на цял диск и има наистина интересни възможности при правене на календари