Резултати от 1 до 4 от общо 4

Flash MX

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2003

Flash MX

Zdravejte na vsi4ki

Imam edin vapros. Molia kojto znae ne6to po nego da mi otgovori

Kak vav Flash MX moga da promenia postepenno cveta na edin dvijest se obekt?

Blagodaria predvaritelno)

P.S. Niakoi moje da e zabeliazal 4e publikuvam tozi vapros za vtori pat, no mi e neobhodimo

2.  

3. Тук е от
    Sep 2003

Flash MX

Здравей!!

Аз работя вече с FLASH MX 2004 (7.0).

Първо селектираш фигурата която искаш да анимираш. След това избираш от менюто "insert -> movie twine (или нешто такова)" и правиш кейфреим на примерно 20 фрейм.

Ще забелевиш че всички фреймове от 1 до 20 ще се оцветят в лилаво и посредата ще има стрелка, но както и да е.

На 20 фрейм променяш цвета на фигурата (примерно ако е син на 1-ви го правиш на червен на 20-ти) и ще се получи плавно преливане на цветовете от синьо към червено.

Ако не разбереш това виж в папката на флаша (c:\program files\macromedia\samples\fla\import movie.fla)

Не съм много сиурен дали файла се казваше така защото не сам си на компютъра но пробвай.

Ако имаш някоя книга за флаш моляте прати ми на на mara@thezonebg.com

4. Тук е от
    Sep 2003

Flash MX

Хи пак

Ако искаш си прати главния файл на mara_86@abv.bg (но гледай да не е на mara@thezonebg.com)

5. Тук е от
    Dec 2003

Flash MX

Thanks Mara,

Pozdravlenia za novata versia! Az sam vse o6te na FLASH MX (6.0), no se nadiavam v naj skoro vreme da probvam i 7.0

Za sajalenie ne uspiah Za da promenia cveta na krainata figura triabva da ia BREAK APART-na/strelkata iz4ezva/ i sled vazstanoviavaneto na TWEEN staria cviat se vazstanoviava

No niama zna4enie svar6ihme rabotata po drug na4in

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Kак се интегрира Flash във Flash
    От De4ev във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 0
    Последно: 04-09-06, 22:29
  2. Flash Player 8 and Flash Player 7 Statistics
    От CreatoR във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 24-05-06, 13:15
  3. Flash Get
    От Tyna във форум Общ - софтуер
    Отговори: 10
    Последно: 23-01-05, 19:51
  4. Flash IDE
    От ASM във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 16-11-03, 12:26
  5. USB, Flash, etc
    От fori във форум Linux
    Отговори: 9
    Последно: 08-09-03, 11:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе