А бе някой може ли да ми каже – къде да отида, на кого да платя и какво да направя, за да ми пуснат вече, готов изработен сайт в интернет?!
А бе някой може ли да ми каже – къде да отида, на кого да платя и какво да направя, за да ми пуснат вече, готов изработен сайт в интернет?!
Много е общ въпроса. Кажи дали сайта има динамична част (.ASP, .PHP, база данни) или е само на HTML, за да може който реши да ти отговори (в частност бих го направил и аз) да знае какво да ти препоръча.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А бе някой може ли да ми каже – къде да отида, на кого да платя и какво да направя, за да ми пуснат вече, готов изработен сайт в интернет?!
<div align="right">Originally posted by klinch*-*13/01/2004*:* 18:42:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
В dir.bg, hit.bg, bol.bg и много, много други има достатъчно информация по въпроса и то на български.
Сайта няма кой знае каква динамична част. Всичко е текст плюс няколко изходни линка.
Щом нямаш динамично генерирано съдържание на страниците, виж какво ти е писал ru-boy. Това са сървери за free-хостинг. Регистрираш се на някой от тях, upload и си готов. И в root-директорията си слагаш index.html, нали [:D]?
//edit
Пък после дай един линк да го видим []
На www.data.bg също не е лошо - удобно е за начинаещи потребители, защото освен че получаваш поддомейн от вида az.data.bg и 2 GB дисково пространство, сайтът разполага със собствен файлов манипулатор, с който се upload-ва много лесно (когато FTP-сървъра работи, разбира се) [8D]
Благодаря на всички – вече успях да то кача в нета.
Е дай линк де [:D] да видим поне за какво ставаше дума
HIT.bg също имат файлов манипулатор и не е лош.