искам да си направя сайт но не знам как ,и затова турся помо6т от тука,може ли някой да ми каже как става това ,но искам да е бесплатно
искам да си направя сайт но не знам как ,и затова турся помо6т от тука,може ли някой да ми каже как става това ,но искам да е бесплатно
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">искам да си направя сайт но не знам как ,и затова турся помо6т от тука,може ли някой да ми каже как става това ,но искам да е бесплатно
<div align="right">Originally posted by P_o_l_i_c_E*-*19/01/2004*:* 17:08:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
www.boom.ru има готови, само променяш текста. Естествено има и на много други места, но като за начало ...
Човек, и аз искам да си направя.. някой да иска да ми помогне, по възможност без пари, искам значи, да има бази данни, снимки, дизаина да е на флаш, освен това ако може да се хоства на сървър извън пиъринга че да се вижда извън страната, и по възможност тоя сървър да е на този който ще прави сървър-а, ааа и да не забравя треа ми и шел достъп до сървър-а че да си осъвременявам информацията без проблем, ако има желание може да ми осигури достъп през уеб интерфейс00
има една ужасно лесна програма за правене на сайтове
казва се NetObjectsFusion7 за работа с нея не се изискват никакви ама никакви умения сайтовете са готови !просто се въвеждат данните и това е .Програмата я има на сайта на []
ама имай на предвид че готовите програми правят тежки сайтове
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">NetObjectsFusion7
<div align="right">Originally posted by windows98*-*16/02/2004*:* 21:43:54</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
windows98, ако имаш поглед върху тази програма бих искала един, два съвета относно работата с нея.
Имам NetObjectsFusionMX, но по никакъв начин не мога да вмъкна <font color="red">.swf</font id="red"> файл в страницата. Или ако успея да го сторя, то той се отваря в нова такава.
Идей?
P_o_l_i_c_E, ако избереш да работиш с по горе споменатата програма, мога да ти напиша основните неща, за да започнеш. Наистина не е трудно, но не поддържа всички екстри за web дизайна според мен.
(признавам, моята версия не е актуализирана от 4 години, проблема може да идва и от тук)