Икам да си направя сайт но от game club и мога само да пиша кодове помогнете дайте няколко кода за средно готина страница и как се работи със java script като го инсталирам ка да го активрам!! Благодаря!!![]()
Икам да си направя сайт но от game club и мога само да пиша кодове помогнете дайте няколко кода за средно готина страница и как се работи със java script като го инсталирам ка да го активрам!! Благодаря!!![]()
Ха, ха - ти нищо не каза! Земи понаучи малко XHTML като за начало....
като за начало харесай си някоя "средно готина страница"кликни върху нея с десния бутон на мишката, от появилото се меню избери "view source" ... ще й видиш HTML кода ... и ще разбереш че отговор на въпроса ти просто не може да се даде на по-малко от 100-200 страници
![]()
Може, ама това, което казва IaMARTIN е най-доброто решение за теб![]()
Мерси people сигурен съм 4е сте прави само 4е няколко хора ме метнаха 4е става лесно аз си направих една с снимки и фон и реших 4е ще е яко поне ми кажете с каква програмка да си направя само да не е трудна за разбиране??Мерси [
]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Macromedia Dreamweaver - по-лесно нема
<div align="right">оргинално мнение на laMARTIN</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми казва, че ще я прави в "game club", т.е. може и да няма DW... Така че може да му се наложи да работи в малко по-опростена работна среда (notepad [:D]). В този случай обаче, само с разглеждане на сорсове май няма да се оправи [].
@travoltino
Както вече ти препоръчаха, понаучи малко HTML. Ако се справяш с английския, разгледай ето това.
А ве аз нау4их първона4ално това което се намира нета ама е малко там пише само как да сложа фон пик и хиперлинкове ама за java script php не мога да нау4а изтеглих някви скриптобе ама не мога да ги актижирам или там квото се прави когато кликна на него ми повиква media player-а и ми изписва няква грешка
А бе вие ми даите некви кодове за да се оправя с java
Човече , плати си за страницата която искаш - където и да е - както и да е . То има доста материал за наваксване ако искаш да се научиш .
Човече послушай какво ти говорят хората,но ако всв пак си решил да си чупиш главата ето ти линк
http://www.freewarejava.com/
Само не разпитваи как става, описано е ,но доколкото разбирам и халхабер си нямаш от HTML![]()
Прави сте нямам си мноо хабер но то заради тва се интересувам за да разбера малко от малко мерси мноо!![][
]
Дано не прозвучи като реклама, ама защо не започнеш със "Създаване на Web страници" на Софт прес. Само 2,99 лева и само 114 страници /с приложенията/.
Еиии не спряхте да го базикате момчето
Както казва медуна ако толкова имаш мерак да правиш сайтове най-добре си купи някой елементарна книжка за това и ще имаш успех в начинанието