Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 19

Kакво мислите за SONY P73

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Интересува ме мнението Ви за този апарат.Става ли не става ли ?

Ако не препоръчайте нещо до 450лв макс.Хубаво е да има възможностите като на Сонито и ръчни настройки.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Уфф само лоши неща за това Сони чета.

Аз се сещам за два други варианти:

Самсунг А5

Панасоник LC70

Кой от тях ще става и за NIGHT SHOTS

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

lightmaster, ами имам го на работа разглеждал съм го и не ми хареса. Голям е за "сапунерка" прекалено дебел, малко екранче, и на фона на това малки и неудобни бутони, но това си е мое лично мнение!!! Плюс му е зарядните батерии и зарядното в комплекта. А за нощни снимки, никоя сапунерка не може да прави добри снимки на повече от 3-5 метра, защото са им слаби светкавиците. Само ги сравни с тея на професионалните фотографи и си представи колко е голяма разликата. Ами това мога да ти кажа за апаратчето, а и Лещата му не е КАРЛ-ЦАЙС!!!

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">препоръчайте нещо до 450лв макс.Хубаво е да има възможностите като на Сонито и ръчни настройки.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

@lightmaster кави пък ръчни настройки има SONY???Ръчни настройки при полупрофесионалните и нагоре. Съмнявам се да ти трябват и да можеш да ги ползваш. А и цените започват мин. от 1000-1500лв нагоре.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А за нощни снимки, никоя сапунерка не може да прави добри снимки на повече от 3-5 метра, защото са им слаби светкавиците</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

@LUDIA нощната снимка ама въобще нищо общо няма със светкавицата просто не се прави на светкажица хехе.

И стига с тия приказки за лещите на Карл Цайс - това си е чист рекламен трик. Качествените лещи /обективи/ са по скъпи и от фотокамерите.

Ето линк с инфо за по-любознателните: http://www.dpreview.com/

6. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Добре де, грешката е моя.Неправилно си зададох въпроса.Кой апарат до 450лв става за нощни снимки.Ама да е поне 3Мп.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

За съжаление не познавам сапунерките в детайли.Иначе бих ти казал моите предпочитания. Има обача сайт на Canon на български,а и на други марки, има и доста он-лайн магазини, има и Google... другото си е до марка, твои предпочитания и т.н.

По-добре си избери сам фотоапарата поне ще се образоваш и ще прочетеш нещо, иначе ако не те вълнува толкова много- отиваш в някой магазин за техника, там ти продават некой боклук, който трябва да чистят от склада и ти си доволен, защото не разбираш и те са доволни... Избирай! В крайна сметка ти ще го ползваш.

ПС: Малка подсказка - търси си апарат със CCD матрица. Най-малкото при сапунерките само тези със CCD имат нощна снимка.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Добре де, грешката е моя.Неправилно си зададох въпроса.Кой апарат до 450лв става за нощни снимки.Ама да е поне 3Мп.

<div align="right">Originally posted by lightmaster*-*24/02/2005*:* 0928</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">трудна работа до 450лв .... ! напъни се още малко за КАНОН А75 80 85 по евтино не знам дали ще минеш ...! наистина сонито не е особенно добро доста 6умни снимки прави и не е с особенно добър фокус т.е. доста 4есто не са добре фокусирани !

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

Първия попаднал ми линк:

http://www.mobilebulgaria.com/cameras/view.php?id=39

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

Първия попаднал ми линк:

http://www.mobilebulgaria.com/cameras/view.php?id=39

12. Member
    Тук е от
    Jul 2001

@kayovas - oт една седмица само чета и само се колебая.

Този А75 не са ли му малко 3та Мп ? Като цяло на Steeve's digicams има едно от най дългите ревюта.

Панасоник LC70 става ли донякъде за нощтни снимки ?

13. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

1. Kayovas - апарат в този клас с не-CCD матрица в момента на пазара няма (като изключим камерите на мобилните телефони)

2. Имам едно сони Р72 и мога да го определя представянето му като "над средното" в класа му. Шума на снимките на тъмно е относително нисък, издържливостта на батериите е идеална, бързината на работа е задоволителна (не е най-доброто, но става), качеството на клиповете е добро и продължителността не е ограничена. Препоръчвам го като първи цифров апарат....човек като се понаучи и започва да иска повече и повече

3. lightmaster от 1МРх можеш да изкараш снимка 10х15 см с отлично качество, от 3 МРх съм вадил формат А4. Какъв размер отпечатъзи искаш да си вадиш?! В много от случаите размера на матрицата повишава ненужно цената на апарата. (ако искаш да видиш напълно ежедневни снимки правени с Р72 - на практика качеството е същото като при Р73 ми прати РМ или пиши тука и ще ти дам линк)

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2001

SONY не искам заради мемори стика, а и имам 512мб ММС.Трябва ми друг апарат да става и за нощни снимки.

ЛЦ70 - няма focus assist light - това дали е проблем ?

А най ми допада Самсунг А5 какво мислите за него?

16. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Гледах, рових се из нета и реших че Canon A510 е идеалния избор като за мене.Какво мислите ?

17. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

lightmaster, вземай го човече. Така като гледам ти е за пръв път да купуваш цифров фотоапарат. Какъвто и да вземеш ще ти върши работа, а след като го използваш известно време ще разбереш какви точно благинки му липсват и какво искаш да има следващия ти апарат. Канона е добър, няма да съжаляваш.

18. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Само дано да го имат на склад Кактек (поне на сайта им го има), че е доста нов модел.

Мерси на всички

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 10
    Последно: 20-12-13, 14:37
  2. Какво мислите за SONY STR-DG500
    От elcos във форум Аудиотехника
    Отговори: 12
    Последно: 06-03-09, 12:49
  3. Kакво стана с free.setcom.bg
    От kafka във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 03-01-04, 21:32
  4. какво мислите за Т100 sony ericson ?
    От smarty във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 35
    Последно: 04-10-03, 23:06
  5. Kакво ще кажете за Cossack?
    От nniki във форум ИГРИ
    Отговори: 13
    Последно: 22-12-01, 08:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе