Резултати от 1 до 5 от общо 5

Съвет за цифрова камера

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Съвет за цифрова камера

Трябва ми съвет за покупка на цифрова камера на цена 600-700 лв.Някой ако има лични впечетления нека ги сподели 10х.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re: Съвет за цифрова камера

Цитат Първоначално публикувано от dimi
    Трябва ми съвет за покупка на цифрова камера на цена 600-700 лв.Някой ако има лични впечетления нека ги сподели 10х.
    Нямаш проблем : има 2-3 модела. Само дето после тези икономисаните пари нещо не се виждат добре ако снимаш в по-тъмно помещение и екраните са малко неясни и нямат вградени фотоапарати (пък ако имат са кофти) и нещо сякаш замазват образа при бързодвижещи се обекти ( ти пък какво очакваш от бавен видеопроцесор ).

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

За тия пари си избери някой Canon ili Panasonic.
    И както казва alexi_dobrev с камера за толкова пари очаквай добро качество само при добро осветление. А като фотоапарат ако мислиш да я използваш - качеството ще е като на снимка от GSM.

5. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Като фотоапарат няма да се използва тая камера има си др. у-ва за това.Аз съм свалял на комп. запис от една камера Сони качеството на картината беше перфектно е вярно,че беше снимано през деня не знам как се държи на др. светлина.

6. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от dimi
    Като фотоапарат няма да се използва тая камера има си др. у-ва за това.Аз съм свалял на комп. запис от една камера Сони качеството на картината беше перфектно е вярно,че беше снимано през деня не знам как се държи на др. светлина.
    При евтините камери най-зле е снимането на движеш се обект на тъмно - фокуса не сработва, има цветен шум и се замазва движението.
    Ако ще снимаш на светло и предимно статични обекти - нямаш проблем, дори и Samsung върши работа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Цифрова камера "Samsung"- help
    От aisikterix във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 22-02-05, 16:38
  2. Софтуер за цифрова камера...
    От Caesar във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 28-09-04, 14:30
  3. Цифрова камера
    От spun във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 05-06-04, 04:56
  4. Как се сваля филм от цифрова камера? HELP
    От saint056a във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 04-01-04, 18:55
  5. Купувам цифрова камера или фотоапарат
    От GATER във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 28-05-03, 01:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе