Трябва ми съвет за покупка на цифрова камера на цена 600-700 лв.Някой ако има лични впечетления нека ги сподели 10х.
Трябва ми съвет за покупка на цифрова камера на цена 600-700 лв.Някой ако има лични впечетления нека ги сподели 10х.
Нямаш проблем : има 2-3 модела. Само дето после тези икономисаните пари нещо не се виждат добре ако снимаш в по-тъмно помещение и екраните са малко неясни и нямат вградени фотоапарати (пък ако имат са кофти) и нещо сякаш замазват образа при бързодвижещи се обекти ( ти пък какво очакваш от бавен видеопроцесор ).Първоначално публикувано от dimi
За тия пари си избери някой Canon ili Panasonic.
И както казва alexi_dobrev с камера за толкова пари очаквай добро качество само при добро осветление. А като фотоапарат ако мислиш да я използваш - качеството ще е като на снимка от GSM.
Като фотоапарат няма да се използва тая камера има си др. у-ва за това.Аз съм свалял на комп. запис от една камера Сони качеството на картината беше перфектно е вярно,че беше снимано през деня не знам как се държи на др. светлина.
При евтините камери най-зле е снимането на движеш се обект на тъмно - фокуса не сработва, има цветен шум и се замазва движението.Първоначално публикувано от dimi
Ако ще снимаш на светло и предимно статични обекти - нямаш проблем, дори и Samsung върши работа.