Изправен съм пред трудния проблем да си взема ли този апарат или не ...
http://www.olympusamerica.com/cpg_se...duct=1189&fl=4
Искам мнение за него и да ми кажете кой е по - добър той или ето този
http://www2.panasonic.com/webapp/wcs...00000000008054
Ако някой ги е тествал още по - добре. Ами ще чакам коментари. Ако някой има идея за по - добър апарато до $450 нека пък даде мнения. Но нека да е от тези по - професионалните, а не от ония сапунерки
.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

. Другите 4 модела са пълна скръб. Мажат снимките, много шум и т.н. Имах подобен на този само че доста по стар модел 725 мисля, че беше. Един голям проблем им е XD картата, тея хора нямат спирка цената и е 2 пъти цената на SD карта със същият размер *:knuppel2:. Има само 10 МБ вградена памет и то за 6 МП апарат *
. Другите 4 модела са пълна скръб. Мажат снимките, много шум и т.н. Имах подобен на този само че доста по стар модел 725 мисля, че беше. Един голям проблем им е XD картата, тея хора нямат спирка цената и е 2 пъти цената на SD карта със същият размер *:knuppel2:. Има само 10 МБ вградена памет и то за 6 МП апарат * . матрицата му е малка за 6 МП 1/2,5, това е неприемливо. Не може размера да е като половинка нокът, а отгоре да си сложил 6 МП, просто не става!!! Виз ако са 3 става, но все пак на един и същи размер имаш 2 пъти повече пиксели, следователно, се увеличава шума и грешките в снимките. Аз това животно няма да си го взема, лично мое мнение. Но само по характеристики е лесно да се приказва ей така на ИЗУСТ! Затова ако го има някъде иди и го виж. Освен това помоли да ти покажат снимката на LCD монитор, а не на СRT, понеже кинескопа "крие" голяма част от шума!!! Освен това ЦЕНАТА на ОЛИМПУС в БГ е неоправдано висока!!! *:knuppel2:
. матрицата му е малка за 6 МП 1/2,5, това е неприемливо. Не може размера да е като половинка нокът, а отгоре да си сложил 6 МП, просто не става!!! Виз ако са 3 става, но все пак на един и същи размер имаш 2 пъти повече пиксели, следователно, се увеличава шума и грешките в снимките. Аз това животно няма да си го взема, лично мое мнение. Но само по характеристики е лесно да се приказва ей така на ИЗУСТ! Затова ако го има някъде иди и го виж. Освен това помоли да ти покажат снимката на LCD монитор, а не на СRT, понеже кинескопа "крие" голяма част от шума!!! Освен това ЦЕНАТА на ОЛИМПУС в БГ е неоправдано висока!!! *:knuppel2:  
  Първоначално публикувано от JoroM
 Първоначално публикувано от JoroM   .
.