Бюджета ми е около 600лв. и реших ,че искам нещо различно от сапунерка.Днес правих снимки с Canon Ixus 220HS, но явно имам високи очаквания за сапунерките, затова се насочих към безогледалните фотоапрати, поради по-малките им размери(жена ми ще го ползва доста често) и по-ниската цена.
Ако има предложение, което да си струва повече, бих дал до 700лв., но държа да е ново.Искам тялото да има стабилизация, след време ще надграждам с обективи(от финансова гледна точка не мога да ги взема на един път иначе това е добра оферта май http://www.digicam.bg/models-Olympus-pen-e-pl1.html тяло+M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm +M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm =850лв.Тялото струва ли си,за да се напъвам да събера 850лв. за да го взема комплект с 2 обектива или не.
Ще снимам семейството основно на открито, по-малко на закрито и много рядко пейзажи, търся нещо наистина любителско, непрофесионално, но да може да размазва добре задния фон, много ми допада ефекта.
Ще се радвам ако се вместя в първоначалния бюджет, за надграждане след 2 3 месеца ще мисля.Просто ми е нужен апарат в близките дни и затова бързам с покупката.
Изчетох доста ревюта, разгледах и снимки правени с тази машинка и честно казано ме впечатлиха доста, но бих се вслушал в съветите на вещите лица.С помощта на тзои форум си избрах ТВ-то, сега се надявам и с апарата да е така.Мерси предварително на отзовалите се.