Привет! Искам да си взема едно апаратче до около 400 лева. Моля помогнете ми в избора. Кои са най-важните характеристики (мисля че имаше и друго освен пикселите, ставаше въпрос за ISO но вече не си спомням..., вида на оптиката...). Значи като външен вид много ми харесва SONY W55 най-вече заради компактния вид и големия дисплей, но нямам друга информация за него. Много бих искал да има стабилизатор на изображението. И да прави видеоклип със звук. По-добре ли е да бъде със обикновенни батерии и дали издържат достатъчно време? А ако е както сонито със специфична за модела батерия дали след време няма това да се окаже проблем? Рекламират се и PANASONIC, CANON... Общо взето много съм объркан! Преди време гледах един саит с тестове на камери на телефони. Имаше направени снимки с различни модели. Има ли такъв саит и за фотоапарати?
Извинявам се ако темата ми се повтаря, но излизат нови модели, нови цени...

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  )
 ) Както се казва Дядо Коледа ми донесе от Щатите един Канон S5 IS
 Както се казва Дядо Коледа ми донесе от Щатите един Канон S5 IS  Неразбирам от Апарати уно ми се струва че е добра машинка и на много тънка цена.Някой да има инструкция за ползването на това чудо на български или руски да ми даде
 Неразбирам от Апарати уно ми се струва че е добра машинка и на много тънка цена.Някой да има инструкция за ползването на това чудо на български или руски да ми даде  ще черпя
 ще черпя  
  Първоначално публикувано от pitagor
 Първоначално публикувано от pitagor